Víkendový oběd tentokrát jednotně celorodinně - pomalu pečené vepřové, cuketovo-kedlubnové zelí a bramborový knedlík od Krunčíků (mouka, vejce, sůl, brambory)
zelí: na sádle doměkka orestovat cibuli, na to nahrubo nastrouhanou kedlubnu a cuketu, dusit buď doměkka neno ponechat svěží al dente", dochutit solí, pepřem a citrónovou šťávou (i octem, ale pro Fandu jsem nedala) maso: osolit, opepřit, okmínovat, malinko podlít, vložit do trouby na 250, po 10 minutách stáhnout a přiklopené péct na 150 3-4 hodiny, ke konci odklopit, občas přelít výpekem...
zelí:
na sádle doměkka orestovat cibuli, na to nahrubo nastrouhanou kedlubnu a cuketu, dusit buď doměkka neno ponechat svěží al dente", dochutit solí, pepřem a citrónovou šťávou (i octem, ale pro Fandu jsem nedala)
maso: osolit, opepřit, okmínovat, malinko podlít, vložit do trouby na 250, po 10 minutách stáhnout a přiklopené péct na 150 3-4 hodiny, ke konci odklopit, občas přelít výpekem...