35 dkg mouky (většina hladké, zbytek libovolně) 10 dkg moučkového cukru 15 dkg margarínu (zde Alsan obyč.) 1 vejce (no anebo 1 vanilkový puding a lžíce toho hustého z kokosového mléka) 1/2 kypřícího prášku do pečiva 1 vanilkový cukr (všechno mám Amylon) trochu "mléka", aby to šlo zpracovat jablečný džem od babičky (ale může být i od dědečka)
Propracovat těsto, nechat odpočinout, vyvenčit psy, pak 2/3 do vymazané formy, ze zbytku mřižky, péct na 170-180st horkovzduchem dozlatova
@vendyzr já ho dělala včera s hruškama a ostružinama, zase jsem zjistila, že nemám vejce, ale nedala jsem tam to kokosový mlíko a trochu se zatepla rozpadal, ale po vychladnutí to šlo...s kokosem je ale lepší 🙂
35 dkg mouky (většina hladké, zbytek libovolně)
10 dkg moučkového cukru
15 dkg margarínu (zde Alsan obyč.)
1 vejce (no anebo 1 vanilkový puding a lžíce toho hustého z kokosového mléka)
1/2 kypřícího prášku do pečiva
1 vanilkový cukr (všechno mám Amylon)
trochu "mléka", aby to šlo zpracovat
jablečný džem od babičky (ale může být i od dědečka)
Propracovat těsto, nechat odpočinout, vyvenčit psy, pak 2/3 do vymazané formy, ze zbytku mřižky, péct na 170-180st horkovzduchem dozlatova