Prosim holky, dostala jsem kybl jahod a nemam cas je dneska udelat, jakoze marmeladu, jak je nejlepe uskladnim aby mi neuhnily.🙂

    Asi v lednici? ☺

    23. čer 2017
    Komentář byl odstraněný

    V vhladnicke,ale nemalo by sa im urezat to zelene a umyvat ich. Idealne iba tenka vrstva a nie na sebe natlacene 🙂 mohli by tak prezit 🙂

    23. čer 2017

    Popřípadě umýt pokrajet a procukrovat. Do rána pustí šťávu, ale hnit nebudou...

    23. čer 2017

    Stačí jen umýt a prosypat cukrem. pustí šťávu a zítra je zpracuješ na džem, nebo dřeň.

    23. čer 2017
    ji2llka
    autor

    @kajakiss
    @l_baruska
    @betelgeuzz moc dekuju, vcera uz jsem nestihla odepsat.

    24. čer 2017
    ji2llka
    autor

    @verciiik dik za radu👍🏼

    24. čer 2017