jerry009
23. kvě 2018
218 

Kterak jsme testovali Baby Dove 🙂

,,Ahoj všichni, jsem Stellinka a mám rok a půl. Je to už pár týdnů zpátky, co u nás zazvonil kurýr a nechal tu pro mě balíček. Bylo v něm 7 kosmetických produktů značky Baby Dove! Já ještě psát neumím, tak to nechám na mamce, ať vám to za mě poreferuje. Tak ahój!"

A co že v tom balíčku tedy bylo? Šest produktů z modré řady pro normální pokožku (rich moisture) a jeden ze zelené řady pro pokožku citlivou (sensitive moisture). Podotýkám, že Stella jeden čas měla kůžičku hodně citlivou, ale všechny produkty Baby Dove snesla v pořádku. Tak jo, můžeme začít? Nuže, zde si počtěte, jak jednotlivé produkty hodnotíme. 🙂

1. Šampon 

Začínám jedním z produktů, který jsme si oblíbili nejvíce. Jediné, co by se dalo doladit je to, že by mohl mít pumpičku stejně jako je tomu u koupelí. Dcerka má dost vlásků, takže obzvlášť teď v teplém období roku je pro nás šampon nutností. Měla jsem mírné obavy, aby jí tento šampon skrz mírnou parfemaci sedl a aby vlasy důkladně umyl. Obavy byly zbytečné! Šampon jí sedl bez problému a bonusem jsou svěží, voňavé, čisté a uhlazené vlásky. Tím uhlazené myslím to, že je nemá zacuchané. 🙂 Výsledek posuďte sami.

2. Tuhé mýdlo

Další z produktů, které jsme si oblíbili a budeme kupovat nadále. Ačkoliv mám na ruce atopický ekzém, mýdlo plně vyhovuje i mně. A co je pro mě největší bonus je to, že mi ruce po něm přijdou skutečně důkladně čisté. Jakožto člověk, který nosí kontaktní čočky tuto vlastnost oceňuji. U Stellinky mám zase lepší pocit, že má ruce čisté, když přijde z venkovního objevování světa. Tohle mýdlo ano, ano, ano!

3. Tělové mléko

Tento produkt mě překvapil svou lehkostí a snadnou roztíratelností. Vzhledem k tomu, že od narození Stellce mažu kůži hutnou indulonou, máme alespoň lehkou krémovou variantu na střídání. Vůně je opět jemná a příjemná. Dcerky pyžamko bývá ráno od kosmetiky Baby Dove příjemně provoněné. Rozhodla jsem se, že si ho budu půjčovat. 🙂 Ehm, to tělové mléko, pyžamo bych neoblékla.  

4. Vlhčené ubrousky

Ubrousky jsme dostali k testování v modré - tedy mírně parfemované variantě. Přestože jsou voňavé, dcerce nevadily. A mně naopak nepřišly tolik napuštěné, jako ubrousky jiných značek, což oceňuji. Pravdou je, že jsme vyzkoušeli pouze jedno balení, nevím, zda by vše bylo bez problému i při dlouhodobém používání. Pro novorozence bych je nevolila, pro batole na zkoušku ano.

5. Koupel zelené řady

Koupel je určena - jak jsem již zmiňovala, pro citlivou pokožku. Je to jediný produkt z řady sensitive moisture, který jsme testovali. Je naprosto bez parfemace. Konzistence je velmi jemná, nejspíš bych se nebála koupel vyzkoušet i u dětí s opravdu citlivou pokožkou. Jelikož nám ale sedla i ta voňavá řada, tak se jakožto blázen do všeho, co hezky voní v našem případě přikláním k modré variantě. 🙂

6. Koupel modré řady

V tomto případě se jedná o mírně parfemovanou koupel, nebo chcete-li sprchový gel vhodný "od hlavy až k patě". Ten se v našem sprchovém koutu zabydlel a je součástí téměř každého koupání (někdy střídáme se zelenou řadou, nebo s čistou vodou, aby si kůže odpočinula). Kůže je po ní čistá, jemná a není vysušená. Za nás ano!

7. Krém proti opruzeninám

Přiznám se, že u tohoto krému jsem chtě nechtě srovnávala s produktem proti opruzeninám, který používáme od narození Stellinky - se Sudocremem, na který nedáme dopustit. Přesto nás tento krém nezklamal a určitě stojí za to ho vyzkoušet!

Závěrem bych ještě ráda zhodnotila testování této kosmetiky. Produktů jsem si všimla již delší dobu předtím, než se na nás usmálo štěstí s testováním. Chodila jsem kolem nich v drogerii a přemýšlela, jestli je mám vyzkoušet. Líbil se mi jejich jednoduchý a čistý obal, jsem zastáncem toho, že v jednoduchosti je krása. Dnes už vím, že by nebyla chyba, kdybych produkty vyzkoušela dříve. Ačkoliv jsem se bála mírné parfemace u modré řady, obavy byly zbytečné. Samozřejmě je fakt, že každé dítě je jinak citlivé a každému vyhovuje něco jiného. Budu mít velkou radost, pokud vás díky mé recenzi zaujme některý z produktů a vyzkoušíte ho.

Které produkty se tedy suma sumárům staly našimi nejoblíbenějšími? Tramtadá, vítězy se stávají šampon, tuhé mýdlo a modrá koupel! 🙂 Děkujeme Modrému koníkovi a značce Baby Dove za to, že nám umožnil kosmetiku vyzkoušet!

Ivča a Stellinka.

#test_babydove  #recenze

Začni psát komentář...

Odešli