jerry009
26. únor 2019
298 

Domácnost s vůní Silanu

Jak to vše začalo?

Dostala jsem možnost otestovat 5 voňavých produktů značky Silan. Silan, samozřejmě, znám, před testováním jsem mimo jiné opakovaně kupovala modrou vůni Fresh sky, která mě dostala svou svěžesti a jemností poté, co se rozleží. Když jsem tedy zjistila, že mohu otestovat další vůně, byla jsem nadšená. 

Jaké produkty jsem testovala? 

1. Silan Sensitive - vůně určená i pro naše nejmenší

2. Silan Supreme - "parfémová" vůně 

3. Silan Aromatherapy - aviváž s vůní kokosu

4. Fialové vonné perličky

5. Modré vonné perličky 

Můj postoj k vůním při praní  

Vůně. Každý z nás je vnímá jinak. Někdo je vnímavější a citlivější, a někdo zase nepovažuje vůně za důležité, nebo je zkrátka tolik nevnímá. A pak je tu další věc. V anketách, které jsem v rámci testování uveřejňovala, byly většinou 2 tábory. V jednom z nich byly ženy, které rády používají aviváže a mají rády tento způsob praní. V druhém z nich byly ženy, které aviváže používat nechtějí, nebo jim dokonce smrdí, případně jim vadí složení a přijdou jim příliš "chemické". Já osobně se přiznám, že jsem ráda za dnešní nabídku produktů na praní a mám ráda voňavé produkty. Kdo ví, možná jednou také dospěju k tomu, vyrábět si sliz na praní a nepoužívat žádnou "chemii" Ale teď není ten čas. 😊 Nechť každý pere tak, jak mu to vyhovuje. Já zde nyní přináším recenzi produktů na praní zejména pro ty, co mají taktéž rády navoněné prádlo. Pokud hledáte vůni, která vám sedne dle vašeho gusta, čtěte následující řádky. 😊

🌸 Silan Sensitive 

Aviváž Silan Sensitive je, jak vidíte na obalu, určena i pro naše nejmenší. Je jemná a přitom intenzivní. Je těžké popsat vůni, protože je to subjektivní. Nicméně, mně tato vůně připomíná prádlo vyvětrané na ranním mořském vzduchu. Přijde mi taková letní. Když otevřu dcerce skříň s oblečením, hned aviváž cítím, a to ji stačí použít v menším množství. Malá ji na kůži snáší bez problému. Na Sensitive aviváži neshledávám žádné minusy. 

🌸 Silan Supreme Romance

Na této aviváži se mi líbí její elegantní obal. Je intenzivní a příjemná. Opět zkusím vůni popsat. Mně připomíná vůni šamponu, čerstvě umytých vlasů s ovocnou vůní, případně parfém s jemně sladko-ovocnou vůní. Snad neříkám skrz vůně úplné hlouposti, my tady na jihu Moravy jsme spíše zvyklí rozeznávat vůně vína. 😁 Nicméně, velké plus této aviváže je to, že je prádlo hezky měkké. Voní příjemně, přesto je mi tato vůně méně blízká. Na prádle mám raději svěží a jemné vůně. Rozhodně to ale nelze brát jako minus, každému voní něco jiného. 😊

🌸 Silan Aromatherapy Coconut water scents and minerals 

Aviváž Silan Aromatherapy je mým vítězem testování. Tuto vůni jsem si nejvíce oblíbila a bude skvěle doplňovat mou stálici Fresh sky. Tuto vůni si nepředstavujte jako těžkou, čistě kokosovou, ale spíše příjemně mýdlovo-kokosovou. Vyprala jsem v ní ložní prádlo a první dny byla aviváž cítit intenzivně. Další dny se příjemně rozležela typicky pro vůně od Silanu. A přesně tato čistá vůně mi vyhovuje. Ráno mi od povlečení voněly i vlasy. Prádlo je hezky měkké. Minusy za mě nejsou žádné!

🌸 Silan Perfume pearls

Vonné perličky jsou opravdu intenzivní, jak ty ve fialové variantě, tak ty v modré variantě. Mně voní o něco více modrá varianta, je totiž opravdu svěží. Intenzita vůně mě až překvapila, protože když jsem otevřela komodu s vypranými ručníky, vůně mě doslova praštila do nosu. 😊 Jako minus vnímám to, že bez použití aviváže mi přijde prádlo trošku tvrdší, ale to spraví buď sušička nebo přidaná aviváž. 

Jak testování hodnotím? 

Jak jsem již zmínila, vítězem je u mě kokosová Silan Aromatherapy a hned v závěsu je Silan Sensitive. Ani jeden z pěti produktů mě ale nezklamal, proto určitě nesáhnete vedle, když některý z produktů vyzkoušíte. 

Děkuji za možnost testovat produkty a rovněž děkuji za příjemné jednání. 

Vaše jerry009. 💋

#recenze #test_silan #zkusenosti_silan

Začni psát komentář...

Odešli