1 / 293
    První kváskový chleba-pšenično žitný s dýňovými semínky . Až jsem se divila, jak se mi krásně vytvaroval a je vysoký.
    Komentář byl odstraněný

    ukázkový! 🙂

    13. čer 2014
    jana974
    autor

    @ala_ala děkuji 🙂

    13. čer 2014

    Dobrý den, můžu poprosit o recept? To je z žitného kvásku?

    17. čer 2014
    jana974
    autor

    @kackaaaa ano z žitného kvásku. Recepty dělám od oka, ale je přibližně stejný jako ten o dvě fotky dále. Jen měním mouku pšeničnou s žitnou nebo žitnou se špaldovou , ale postup je stejný.

    17. čer 2014

    @jana974 Díky 🙂

    17. čer 2014

    nádherný chlebí, normálne som sa na neho musela prísť dnes ešte raz pozrieť!

    5. srp 2014

    obdivuju

    8. srp 2014

    ten je parádní!

    8. srp 2014
    jana974
    autor

    děkuji 🙂
    @kaca68
    @kacaba85

    8. srp 2014

    Výstavní kousek, opravdu 😉

    19. pro 2014
    jana974
    autor

    @andyg děkuji

    19. pro 2014

    mohla bych poprosit o recept?

    24. led 2015
    24. led 2015

    Jak děláš kvásek? 🙂

    4. únor 2015
    jana974
    autor

    @kubian kvásek mám již několik měsíců stále jeden a ten samý. Přečti si komentáře zde. A každý si ho musí vypěstovat sám anebo se dá někde pořídit https://www.modrykonik.cz/blog/jana974/album/pe...

    4. únor 2015

    @jana974 Moc děkuji 🙂

    4. únor 2015

    @jana974 Můžu se zeptat, jak Jej nechavate kynout (jak dlouho a v čem) - máte osatku? a jak dlouho a v cem, popř.na čem pecete a na kolik?

    6. únor 2015
    jana974
    autor

    @dana3262 vše mám tak nějak zodpovězeno zde https://www.modrykonik.cz/blog/jana974/album/pe... stačí pročíst , jsou tam i nějaké odkazy jak na co 🙂 A nechávám kynout v ošatce.

    6. únor 2015