57 / 70
    Overálky

    Vaše výtvory jsou úžasný a jste ohromně šikovná.. Opravdu klobouk dolů.. Mám tchýni švadlenu, která je dobrá, ale na vás teda nemá.. Kde prosím berete střihy? To si ušijete podle koupeného oblečení? A jestli se můžu zeptat, kde nakupujete látku s tak krásným motivem a hlavně s tim dětským? Děkuji za odpovědi a ještě jednou velká poklona.. Máte to nádherný.. Je škoda, že nešijete i pro ostatní.

    14. bře 2012

    A jestli bych mohla poprosit když mi budete psá, tak do ip nebo jako odpovědět.. Jinak nevim, jak to jinak dohledat:o) Nejsem v tom moc zběhlá :o))

    14. bře 2012

    @lucynka46 Díky 🙂 Střihy používám převážně z časopisu Ottobre, k zakoupení zde -- http://www.webareal.cz/pattistudio/eshop/2-1-Ca..., je sice dražší, ale bohatě se vyplatí, je tam hodně střihů. Návody jsou anglicky a s průměrnou znalostí se to podle mě dá zvládnout. Látky s dětskými potisky např. tady http://sijemdetem.cz/, ale lepší zdroj jsou hromadné objednávky na šicí diskuzi tady na Koníkovi -- https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/sijeme-l.... Dělají se i objednávky ze zahraničí, odkud jsou většinou nejzajímavější látky 🙂

    14. bře 2012