ivevca
20. říj 2018
175 

Testování Sunárek

Zatím jsem nikdy neměla na testování štěstí, proto mě velice mile překvapilo, že jsme byli vybrání do tohoto😊 Elenka má rok, takže ta to nevnímala tolik. Ale Matýsek (3,5 roku) byl nadšený.
Balíček přišel dopoledne, tudíž jsme ho rozbalili pouze s Elenkou.

Ta poznala hned, že jde o jídlo a vrhla se na vybalování a zkoumání obsahu balíčku. Moc se mi líbilo jak byl naplněný.

Překvapení se povedlo a za dárečky děkujeme. Po příchodu Matýska ze školky jsme načnuli postupně všechny příchutě. Jedl je, jako by to znal. Zelenině tolik nedá, tak jsem byla ráda, že mu to tak chutná. 

Elenka si zabavila mrkvová kolečka. Ostatní spíše rozkousala a hrála si s tím.

Během testování u nás bylo na návštěvě pár dětí. Většinou je nejvíce zaujala právě mrkvová příchuť.
Já je uzobávala průběžně s dětmi. Mám takové věci rada, tak mi nezvyklá chuť nedělala problém. Mrkvové kolečka jsou opravdu nejlepší. Já osobně mam moc ráda i čočku, takže i ty čočkové prstýnky mi moc chutnaly. Nejmíň jsem přišla na chuť hráškovým, ale jak se ta chuť trochu rozležela, nebyly špatné ani ty.

Zábavu jsem si užila i já 😁 vím, s jídlem se nehraje, ale neodolala jsem 😊

Značku Sunárek vídám v obchodech poměrně často. Ale upřímně ji většinou přecházím kvůli složení. O to víc mě překvapilo, že tyto křupky mají složení dobré. Nebála bych se je dát dětem dřív, než v roce.

Minimálně ty mrkvové kupovat budeme. Elenka ráda stálé něco zobe. Taková zdravá svačinka se doma bude hodit. Docela by zajímala třeba i rajčatová příchuť

😊 Za nás tyto křupky doporučujeme 😊
Moc děkujeme za možnost testování.
Ivana, Matýsek a Elenka.

#test_sunarek #recenze #zkusenosti_sunarek_biokrupky

Začni psát komentář...

Odešli