1 / 1

    Tady uz se nesmi pomalu nic... Kun jde pekne do hajzlu

    27. led 2017

    Sice nevim, co bylo tady problem, ale rekla bych ze mate v jednom inzeratu vic veci a prodavate je zvlast nebo tam je spatne uvedena cena. Jednou jsem to taky mela stople kvuli tomu.

    27. led 2017

    To nechapu😱 a to to jinak neoduvodni? I kdyz tam napisete?

    27. led 2017

    Nebyl problém v tom, že jsi měla jako cenu uvedenu cenu za jedny a přitom na fotce jich máš několik?

    27. led 2017

    Asi jsi je měla zadat jednotlivě, jako 5 různých inzerátů, ale i tak to nechápu :-/

    27. led 2017
    hojda
    autor

    @raniha
    @monikaz88
    @llluckaaa
    @lachipie Zdůvodnění je následující: V inzerátu jsi nabízela zboží, jehož prodej není na koníku povolený. Dodržuj platné zákony, autorská práva a nenabízej zboží, jehož prodej je na koníku zakázaný. Více o nepovolených inzerátech se dočteš v pravidlech.

    27. led 2017

    bazar uz me tady taky pekne sejri..neustale neco mazou..vzdycky to tam hodim znovu a nazdar..jeste parkrat a smazu vse a jdu jinam..hruza!!

    27. led 2017

    @hojda A jakou cenu jsi tam teda měla uvedenou? Nejsou povolené inzeráty, kde máš uvedenou cenu za kus, ale na fotce je kusů víc. Je to zavádějící.

    27. led 2017
    hojda
    autor

    @nuninove Vadí mi tu už skoro vše, přestala jsem aktivně přispívat a zapojovat se, protože MK je poslední dobou jedno velké zklamání a rozčarovní, v podstatě tu řeším už jen bazar a mám takový pocit, že od té doby, co jsem se dost aktivně zapojila do akce 2% je můj bazar pod silným drobnohledem, protože od té doby mám stopnuto 6 inzerátů z toho většina je tu už dokonce několik let.....

    27. led 2017
    hojda
    autor

    @llluckaaa Měla jsem tam právě cenu za všechny dohromady.....

    27. led 2017

    @hojda ehm?? A co se tu teda smí prodávat, když ani pitomý tepláky už sem nepatří.

    27. led 2017

    @hojda Aha, tak nevím. Já už se taky zapojuji minimálně, v podstatě jen ve svém albu a v jedné skupině, která mě zajímá. Tobě píšu, protože se "známe".

    27. led 2017
    hojda
    autor

    @llluckaaa Taky už mi tu prostě není dobře a nechodím sem ráda jako tomu bylo v minulosti.

    27. led 2017

    Tak hlavne ze fejky do nebe volajici se tu prodavat smi....haha

    27. led 2017

    Adminem bazarku je @lostakova, nicmene ted má pár dní po porodu. Dej jí chvilku času a ona se ti určitě ozve co se stalo.

    27. led 2017

    dej inzerát do kategorie Kalhoty, tepláky. Může být problém, že jsi dala do balík oblečení(tam by měli být opravdu jen balíky různého oblečení). Pak by snad problém být už neměl.

    27. led 2017

    @jitka_cv To by akorát přendali do jiné kategorie. Tady by mě zajímalo, jaká autorská práva jsou porušena. A v čem je překročen zákon. Velikost i značka je uvedená a Topolino je taky snad v čechách normálně k prodeji .Tohle mi zavání jen buzerací a diskriminací.
    @hojda Taky mi přijde, že se na můj bazar zaměřili. Pořád mi věci přehazují do jiných kategorií. ☹

    27. led 2017
    hojda
    autor

    @jitka_cv Tam to bylo a bylo to přehozeno do balíků/ mix oblečení - toto není mix, to je jeden druh, tak to myslím patří do tepláků. Následně stopnuto z výše uvedeného důvodu. Kocourkov hadr......

    27. led 2017

    Jak už tady psaly holky - je to tu všechno naprd... Takže nech plavat místní bazar a prodávej na mimibazaru, tam je to snad lepší! 😉 (praktickou zkušenost coby prodávající nemám, já tam jen nakupuju).

    27. led 2017

    @hojda tak jedině počkej až se vrátí @lostakova a zjistí proč ti to smazali.

    27. led 2017

    a nebylo to tím, že ty inzeráty jste tam měla dva totožné tedy duplicitní? Vždyť v bazaru ty tepláky máte: https://www.modrykonik.cz/market/detske-kalhoty...

    27. led 2017

    Přesně jak píše @kutnysek, jde o duplicitní inzerát, stačí si rozkliknout to vysvětlení, najede to na Pravidla bazaru (https://www.modrykonik.cz/rules-bazaar/#delete/) a tam je to bod 8 v sekci Nepovolené inzeráty.

    28. led 2017

    @lolap V tom případě stačilo napsat, že je inzerát duplicitní a proto byl smazán. I autorka by to pochopila. Nechápu ty kecy okolo autorských práv a porušování zákona . To jste ji chtěly nějakým způsobem zastrašit? Myslím, že už se to opravdu trochu přehání .

    29. led 2017

    @katkagabinka Tohle zdůvodnění patří k více možnostem, proto je pro pochopení nutné si to rozkliknout. Konkrétně ta autorská práva se vztahují ke staženým fotkám a to porušování zákona k přeprodeji např. léčiv na předpis. Není to žádné zastrašování.

    29. led 2017

    @lolap Jenže tahle možnost se nevztahuje k tomuto inzerátu . Žádné nepovolené léky, žádné fota z netu. Je to tedy nešťastně formulované, protože některé uživatelky to může odradit od dalšího využívání bazaru . Budu chtít prodat tepláky a oni na mě s porušením zákona? Tak to nazdar .Příště tedy lépe popsat problém. Vy to po nás tak také chcete .

    29. led 2017

    @katkagabinka bohužel pro duplicitní inzerát jinou volbu možnosti nemáme. Ručně se nevyplňuje důvod smazání. Volí se z několika možností a duplicita spadá do výše uvedené volby. S tím nic moderátorky bohužel nezmůžou..

    29. led 2017

    @katkagabinka Duplicitní inzerát je jeden z nepovolených inzerátů viz pravidla. Přesně jak psala @lolap Je nutné si rozkliknout, které inzeráty jsou v bazaru nepovolené: https://www.modrykonik.cz/rules-bazaar/#delete

    29. led 2017

    @kutnysek Já to chápu, ale to není můj problém, že to máte špatně nastavené . A že se to ručně nedopisuje. Vy po nás něco chcete a já si mám vybrat z xy možností? Přitom by stačila jedna jediná věta. Nejde o to, nedodržovat pravidla. O to se tu snaží každý. Ale toto vysvětlení ani autorce inzerátu nebylo srozumitelné, proto se ptala. Také nejsme vševědoucí, aby jsme věděly, co vy nějakým oznámením zamýšlíte . Kážete vodu a pijete víno? V tom případě si nastavte pravidla tak, aby byla srozumitelnější . Duplicita není porušení autorských práv. Promiň @hojda , za ten román pod tvým dotazem.

    29. led 2017

    @katkagabinka je potreba cist cely text a ne jen prvni slova - tvuj inzerat porusoval platne zakony nebo PRAVIDLA BAZARU... Takze je to jasne...

    29. led 2017

    @assentra Můj inzerát to nebyl, a když se budeme hádat o slovíčka, tak prosím . Ale zdůvodnění, jaké bylo napsáno je špatně . Je možné, že se může inzerát objevit dvakrát, ať už schválně, nebo nedopatřením. Ale to zdůvodnění je špatně. Neporušuje žádný zákon ani autorská práva. Jen nějaká pravidla bazaru o duplicitě a o tom tu není ani zmínka. Proč já, jako uživatel musím vše popsat pravdivě a kvůli jednomu slovíčku třeba přijít o inzerát, a admini si můžou napsat co chtějí? Vždyť dotyčná inzerentka třeba ani netušila, že má duplicitní inzerát? Celou dobu tu jde o to, že ona netušila, proč je inzerát smazaný. Kdyby se rovnou napsalo je to duplicita, tato diskuze tu ani nemusela být, protože by jsme o tom inzerátu ani nevěděly. A i když si přečtu pravidla bazaru, tak nevím, čím je porušen zákon a autorská práva. A o to tu jde. Teď už vím, že inzerát byl duplicitní, ale z toho popisu, proč byl odstraněn hned v úvodu KZ to bohužel nepoznám. A o to tu jde. Ani jedna zde, co přispívala pod KZ, jsme to nepochopily. ☹👎 Než buzerovat uživatele bylo by lepší, kdyby si občas admini zametly před vlastním prahem. ☹

    29. led 2017

    To by se mohlo psat milion zprav, protoze kazdemu sedi neco jineho, ale jestlize je napsano, ze porusuje pravidla bazaru, tak si ma ta pravidla precist a hledat ve svem bazaru, co je asi spatne. Kdyz se tipovalo, tak si uzivatelky stezovaly, ze musi byt vsechno popsano a ze se kupujici vodi za rucicku a ze jsme vsichni svepravni a muzeme se zeptat, takze se od vodeni za rucicku ustoupilo a umoznilo se pouzivat rozum a ono je to zase spatne??!! Ano pokud se zde objevi takovahle zprava u ohromnem prikori, tak nezasveceny clovek mozna hned nevi v cem je problem, ale inzerent l, kdyz se na svuj bazar podiva, tak velmi rychle zjisti, kde je zakopany pes - pokud o to stoji - kdo o to nestoji, ten jenom krici o strasnem prikori, ktere je na nem pachano...

    29. led 2017
    hojda
    autor

    @katkagabinka Souhlasím s tebou, že zdůvodnění je pro uživatele naproste nesrozumitelné. Stejně jako to proč, nemůžu mít inzerát 2x, pokud je to lomená velikost a tato možnost zde na bazaru naprosto chybí! Pravidla jsou tak složitá, že je opravdu na lidské možnosti, se v tom vyznat..... Jeden dá inzerát do tepláků, druhý do balíků oblečení......Myslím, že se v tom nezvyznají, ani ty, které mají bazar na starost☹....

    29. led 2017
    hojda
    autor

    @assentra Pravdila jsou tu extrémně složitá na to si tu maminky stěžují x-let a místo, zjednodušené se objevují stáleno nové a nové komplikace......

    29. led 2017

    @assentra Děláš si jen legraci, viď? Nemusíte mě vést za ručičku, ani nikoho jiného, ale toto pro mě není srozumitelné .A jak je vidět ani pro autorku ne. A když už admini chtějí mít bazar v pořádku, měly by mít v pořádku i popis, co a jak a kde je špatně. Jinak bude pořád docházet k takovýmto situacím. Oni musí mít vše tip ťop podle pravidel, ale já si je mám vycucat z prstu podle toho, jak asi admin smýšlí a čím je můj inzerát špatný? Mám se stát věštcem? Jde to tu vážně do kopru, nechápu, proč se nemůže jednoduše na jednoduchou otázku odpovědět. Když už chtějí admini dělat čistky v bazaru, tak pro každý inzerát zvlášť. A že je toho hodně? To už není náš problém. Oni se na to daly, tak ať to dělají poctivě a né plošně . S

    29. led 2017
    hojda
    autor

    @assentra Stačí si přečíst těch x-domněnek nahoře, co vše je možné si myslet, že je na tom inzerátu špatně.......

    29. led 2017
    hojda
    autor

    @kutnysek Proč tedy v bazaru není možnost vybrat lomenou velikost, když je na výrobku uvedeno 110/116?

    29. led 2017
    hojda
    autor

    @frufrunka MMB využívám, dokonce si tam i platím členství , protože je cena přijetelná (ne jako tady), zadávání izerátů je snadné, rychlé a neřeší se tam blbosti typu smajlík, velká písmenea, vykřičník, inzerát tam mohu mít zadaný vícekrát, prokud odpovídá lomené velikosti a nikdy mi věci nepřendavá do jiných kategorií a stopnutí tam má svá jasná a logická pravidla (nikdy jsem neměla stopnutý inzerát), proto nejsem ochodná tu za bazar platit. Tak nějak jsem pořád doufala, že když se tu začně bazar platit, tak bude uživatelky příjemnější, ale opak je pravdou a nejvíc lituju ty maminky, která tu údžbu bazaru dělají.

    29. led 2017