teď se dá sehnat i levněji
holky kde kupujete příze Drops? Jsem z Plzně a na netu je akorát na garnstudio.Sháním tu merino extra fine
@zuzinka6 ono přímo z garnstudia objednat nejde. Když si na jejich stránkách otevřeš nějakou přízi a klikneš na objednat, vyjedou ti obchody, kde se dá koupit. Je to ganella.cz, tvoriva-ovecka.cz, zapleteno.cz a zrovna v Plzni nějaký obchod Pletárna, jestli znáš, ulice Barrandova 553/7.
jj znam, ale tam to je horizont listopad+, já jestli nááhodou neznáte jinde sklad. děkuju za odpověď
děkujuuuu
jo a kdo jí má, hodí se na dětskou šálu?? myslíte, že to nebude kousat na krčku?
už mam Merino Extra fine a je uplně super!!!! to je heboučký! Tohle Big merino mi trochu hryzalo, ale proti alasce vůbec😀
no fakt že jo, extra fine je bomba
no jasný🙂
@zuzinka6
@helulela
mám též přesitlivělou pleť a kouše mě kdeco... hlavně syntetiky... takže od drops Merino extra fine ?? Nebude mě kousat ? 😵 chci od nich totiž objednat nějaké merino, jenže se bojím, když si na to nesáhnu... hmm... ☹ jelikož jsem tak kdysi objednala merino na gatě a nakonec je z nich deka, neb to kouše... dost... sice ne jako klasická vlna, ale kouše to... a Ali se s ní nechce přikrývat 😀
Pro mě moc příjemná, silnější, nemusí se podšívat. Čepka po krátkém nošení povolila, takže příště dělám menší. A trochu mě zklamalo, že v klubku byly navázaný nitě a uzlíky byly vidět, za tu cenu bych je tam nečekala.
@zuzinka6 myslím, že v Plzni je Pletárna, nebo tak nějak poblíž hlavního nádraží.Ale nevím přesně.už v Plzni nebydlím, ale mám pocit, že jsem to viděla někde na netu
zavolejte si.
háčkovala jsem z ní zimní doplňky https://www.modrykonik.cz/blog/helulela/album/o... a https://www.modrykonik.cz/blog/helulela/album/o...
složení: 100% vlna
návin: 50g...75m
jehlice: 5
orientační cena: 90 Kč
Silná, přírodní příze, vhodná na zimu.