složení: 100% akryl
návin: 100g...147m
jehlice: 4,5-5
orientační cena: 35-37 Kč
Velmi silná příze, vhodná na zimu.
zuzkkkaaa je fajn, ale dost plstnatí, Evi z ní má čepici.
anien Mě se z ní moc dobře neháčkovalo, jakoby se zachytávala. Navíc mi potom začala být nepříjemná pocitově...naštěstí jsem háčkovala pro manžela.
já z ní začla háčkovat nákrčník a zase ho vypárala, nehodila se na vybraný vzor. Na omak působí trochu uměle, viděla bych ji na zimní věci s co nejjednodušším vzorem.
Delam s ni rada. Kdyz se da dvojite a vezme silny hacek, pak je nakrcnik za chvilku. Delala jsem sestre a uz si ho chysta na dalsi sezonu
@terrav 🙂 muzem se domluvit, ale urcite to zvladnes sama 🙂.Chce to silny hacek, ja mam zatim nejsilnejsi 15. Udelat si retizek na delku tak metr a spojit do krouzku, dva sloupky pro postup do dalsi rady a ja to delala polodlouhejma sloupkama. Pekne to odsejpalo 🙂 https://www.modrykonik.cz/fotoblog/hadruska/alb...
já jsem s ní docela spokojená, používám ji na zimní kloboučky, zatím nemám vyzkoušeno, co to udělá časem (např. to plstnatění), ale pracuje se mi s ní dobře, používám háček č. 5
na zimu perfektní a teď se chystám na kabelku,protože dobře drží tvar a je pevná.A dělá se mi s ní dobře.
taky jsem si koupila dve klubka - videla jsem to na svoji cepici na zimu - a jako na potvoru zacalo byt teplo 🙂 tak jsem zvedava, jestli ji do pristi zimy stihnu 🙂
zkoušela jsem a není mi příjemná ☹ mám pocit, že kouše
je fajn, ale dost plstnatí, Evi z ní má čepici.