Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Pěkný den,syn(5,5 let) si vcera zlomil klíční kost.Nemate zkušenost,jak za jak dlouho to sroste?Jala byla doba leceni?

    Holky,Prosím jen se předbezne ptám. Pujdeme na trhání nosních mandli.Syn je skolkovy, po jake době od příchodu domu z nemocnice, může jít asi do skolky?

    Holky,nebyla jste některá s dětmi v polovině června v Bulharsku? Chceme jet s dětmi v červnu syn bude mit 20.6 2 roky a chceme jet po desátém abychom vyuzili ještě slevy do 2 let ditete. ALe bojím se aby nebyla zima.Děkuji za odpovědi.

    Mělo některé Vaše dítko mononukleózu?

    Pěkný večer Holky. Dnes mi na alergologii u staršího syna řekla ze má spatlou hodnotu krevních destiček a podle hmatu břicha zvysenou slezinu a játra. NěmeLa jste to některá u deti? Zítra musíme frcet knl detske, tak vůbec nevím co snim budou dělat.

    Holky sos.Nakupují porve přes Wish a nevím jak to je s velikostmi o kolik vzít větší.

    Holky,nebyla jste některá v Ozdravovne ve Zlatých horách s dvěmi dětmi z toho jedno bylo mladší dvou let?

    S mojima klukama.

    Holky,potřebuji poradit.Mám modřínu na prsu v neděli jsem spadla a zrejmně se mu udělala z pádu nebo jsem nějak ne registrovala kde se mi tam vzala.Ještě k tomu kojim,malý pije v pohodě. Myslíte že si mám zajít k dr. nebo počkat až proste zmizí.

    Holky,mam 3,5 leteho syna a od narozeni mame problem s uspavanim.Pres den je proste porad akcni a prijde. vecer a mu se proste nechce spat.Jdu ho uspat ale kolikrat fakt marne.Ted tu sedi porad semnou a spat nechce.Nejsou treba nejake bylinky?uz fakt nevim jak na neho.

    Se tady furt řeši ty dárky. A toto je Můj vánoční dárek od mého Tatínka 😄. Top vánoční dárek.

    Moje lásky

    Moji dva miláčkové.

    #poslednifotkavmobilu dnes ráno s mladším synem.

    Holky máte některá dite které se vyprázdni po každém jídle?

    S mým mladším roštákem.

    hanula311
    Zpráva byla změněna    24. zář 2017    

    Holky,neberete nebo nebrala jste některá Loseprazol při kojení?Začíná mě zlobit žaludek a ted si nejsem jista jestli ho mužů uzivat když plně kojím.

    Holky jak to funguje když musí byt hospitalizovano Vaše ditě,ale doma máte třeba miminko.Mohu byt aji s mimčem se synem v nemocnici?

    newborn foceni Adámka

    (7 fotek)

    Možná mi některá poradíte.Budu očkovat syna nepovinou vakcínou na Rotaviry.A nevíte co máte RBP pojišťovnu mam nárok pru teto vakcíne na proplacení tech 100kc. Celkem budu platit 2400 za 3 vakcíny.

    Holky kojila jste některá delší dobu a dítko melo zároveň dudlík?

    Holky,jak to děláte co Vam Vaše starší dětičky chodi do školky jakoby do patra po schodech a máte ještě mimco které vozíte v kočárku.Jak to pak děláte s miminkem?berete nějak korbu nahoru nebo necháte pod schodamá?