@loafeer to znám, někdy by to člověk zahodil i s rukama a pak když se mi půl plechu upečeného rozdrobí pod rukama ... ale tak co bych pro manžela neudělala 🙂) asi to chce hlavně vychytat recepty, které fungují
350g bezlepkové mouky, 100g cukru moučky, 100g strouhaných mandlí (ale příště bych dala spíš ořechy, nebo alespoň půl na půl), 250g másla, 2 žloutky, vanilkový cukr na obalení
Pečeme na 180st. Teplé je posypu vanilkovým cukrem, když jsem v cukru obalovala, tak byly příliš velké ztráty, rohlíčky jsou po upečení hodně křehké, po vychladnutí už v pohodě.
možná, že teď by to z té Jizerky šlo líp, ale dřív teda ty vlastnosti BLP mouky byly šílené. Pro manžela bych asi pekla i BLP, ale na sebe kašlu:o)
@loafeer tak to je jasné, sebe člověk vždycky nějak odbude 🙂) je fakt, že oproti dřívější době je to dnes už "pohoda" ať už co se týká kvality, výběru, dostupnosti, šíře sortimentu ...
tak to každopádně. Nekdy v 89, kdy to zjstili mně, se vůbec o téhle nemoci nic nevědělo, neexistovaly výrobky a co bylo, bylo hakt humus ( pardon)...no ted je to uplná pohoda. Jsem ráda
Máš to všechno nádherné, fakt hledím. já si ani na vánoce cukroví nepeču, štve mě to těsto, jak to lepí, nejde z toho nic udělat...teda evidentně jen mně, asi je to v rukách:o)