Quiche z guinoy - tedy bez mouky. Recept mi přišel na letáčku z probia se zásilkou zrní. Uvařte 180 g guinoy. Zvlášť lehce povařte malou brokolici rozebranou na růžičky. Na oleji osmahněte cibulku (červenou), pórek, a červenou papriku. Přidejte česnek a římský kmín. Uvařenou brokolici přidejte k orestované zelenině. Ve 200 ml ovesné smetany rozmíchejte 2 vejce přidejte provensálské koření a sůl. Směsí zalijte zeleninu. Do formy na koláč dejte pečicí papír, nebo ji vysypte. Poklaďte quinoou a stlačte na to nalijte zeleninu. Můžete zasypat oblíbeným sýrem a peče se cca 20 minut na 200 stupňů
Quiche z guinoy - tedy bez mouky. Recept mi přišel na letáčku z probia se zásilkou zrní.
Uvařte 180 g guinoy. Zvlášť lehce povařte malou brokolici rozebranou na růžičky. Na oleji osmahněte cibulku (červenou), pórek, a červenou papriku. Přidejte česnek a římský kmín. Uvařenou brokolici přidejte k orestované zelenině. Ve 200 ml ovesné smetany rozmíchejte 2 vejce přidejte provensálské koření a sůl. Směsí zalijte zeleninu. Do formy na koláč dejte pečicí papír, nebo ji vysypte. Poklaďte quinoou a stlačte na to nalijte zeleninu. Můžete zasypat oblíbeným sýrem a peče se cca 20 minut na 200 stupňů