Nejhorší je, že než fotky nahraju z foťáku do počítače a sem ... tak uběhne měsíc i víc a já už vůbec netuším, co jsem to vařila. Tohle jsou určitě plátky brambor - dost tenké a srovnané do řady na plech vyložený pečicím papírem. Pak jsou posolené a nastříkané olejem a pečené - mám je takto ráda - jsou tenké a křupavější. K tomu to vypadá, že je na ghí udělaná červená cibule a přidaná brokolice - krátce orestované a možná trochu podušené. A k tomu domácí pickles 🙂
Nejhorší je, že než fotky nahraju z foťáku do počítače a sem ... tak uběhne měsíc i víc a já už vůbec netuším, co jsem to vařila.
Tohle jsou určitě plátky brambor - dost tenké a srovnané do řady na plech vyložený pečicím papírem. Pak jsou posolené a nastříkané olejem a pečené - mám je takto ráda - jsou tenké a křupavější. K tomu to vypadá, že je na ghí udělaná červená cibule a přidaná brokolice - krátce orestované a možná trochu podušené. A k tomu domácí pickles 🙂