recept je podle tištěné kuchařky ze svatojánu - na webu jsem ho nenašla. Ale základem je uvařený hrách (ze sušeného) a ten se pak zapéká společně s kysaným zelím, konzervovanými (nebo čerstvými) rajčaty a sýrem. V originále je tuším čerstvý sýr, já dala kozí, protože nám doma moc chutná. Tahle kombinace surovin by mě nikdy nenapadla, ale fakt je to moc dobré - překvapivě - a zatím to chutnalo všem, komu jsem nabídla.
recept je podle tištěné kuchařky ze svatojánu - na webu jsem ho nenašla. Ale základem je uvařený hrách (ze sušeného) a ten se pak zapéká společně s kysaným zelím, konzervovanými (nebo čerstvými) rajčaty a sýrem. V originále je tuším čerstvý sýr, já dala kozí, protože nám doma moc chutná. Tahle kombinace surovin by mě nikdy nenapadla, ale fakt je to moc dobré - překvapivě - a zatím to chutnalo všem, komu jsem nabídla.