Na květákové placky jsem v robotu na jemno nastrouhala syrový květák. Přidala jsem hladkou mouku (už nevím jakou, myslím špaldovou nebo rýžovou) a mléko. Placky jsem klasicky smažila po obou stranách. Zálivku dělal muž, ale co vím tak do ní dává zakysanou smetanu, cibuly, sůl, pepř a trochu hořčice. Hranolky jsou normálně z brambor - absolutně bez tuku - na tuk bohatě stačí ty placky 🙂
Na květákové placky jsem v robotu na jemno nastrouhala syrový květák. Přidala jsem hladkou mouku (už nevím jakou, myslím špaldovou nebo rýžovou) a mléko. Placky jsem klasicky smažila po obou stranách. Zálivku dělal muž, ale co vím tak do ní dává zakysanou smetanu, cibuly, sůl, pepř a trochu hořčice. Hranolky jsou normálně z brambor - absolutně bez tuku - na tuk bohatě stačí ty placky 🙂