89 / 125
    karbanátky z červené řepy a červené čočky
    frale
    autor

    recept tu
    http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/2015/02/...
    ale použila jsem červenou čočku neloupanou a místo cizrnové mouky ovesné vločky. Je skvělé jíst je z kysaným zelím, nebo s pickles. Skvěle se to chuťově doplňuje a také karbanátky jsou trochu sušší a to pickles je úžasně zvláční. Druhý den jsme si je dali ještě na svačinu studené z lednice a to už suché nebyly vůbec a byly dobré. Chutnalo to i Julii která jídlo teď trošku bojkotuje...
    Pekla jsem v troubě.

    14. únor 2015

    jů, všechny ingredience doma mám, díky za tip na nedělní oběd 🙂

    14. únor 2015

    Vyborny. Jen jsme se olizovali.

    15. únor 2015
    frale
    autor

    @little_frog to mám radost 🙂, děkuji

    15. únor 2015