@calabasa Jaký přesně smysl tam ta polenta má, to netuším, ale nejspíš to opravdu bude kvůli zahuštění a také aby se to pak dalo krájet a pěkně to drželo tvar...tak jak to je v originálním receptu.
Polentu jsem tam dala klasickou - instantní minutovou - Jak dlouho jsem to vařila přesně nevím, ale myslím, že to bylo méně, než 10 min o kterých se mluví v receptu. Každopádně to bylo dobré i tak, mě vůbec nevadilo, že ta cibule byla polosyrová....spíš jsem si říkala, že to není dobré pro dcerku...ještě nemá stoličky 🙂
Recept tu:
http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/2013/11/...
nenechala jsem zastydnout - proto to tak vypadá 🙂
Místo sojového mléka jsem použila domácí kokosové. Dobré to bylo moc. Jen ta cibule byla dost syrová, tak ji příště asi předem trochu orestuji.
jo a měli jsme k tomu ještě kvašenou zeleninu a moc se k tomu hodila (přidala jsem ji až po focení)