56 / 125
    Dýně Hokkaido na cibulce s červenou čočkou a ovesnou smetanou k tomu ječné kroupy

    No to vypadá skvěle! Máme úrodu hokkaido, krém už nám leze i ušima, musím vyzkoušet. 😉

    5. zář 2014
    frale
    autor

    @luciemarkova zkus, dýni jsem předem udělala na páře. Pak na pánvičce cibulku, od té jsem přidala už hotovou dýni a už hotovu červenou čočku. Dochutila jsem trochou garam masali a přidala ume ocet a trochu tamari omáčky. Až nakonec ovesnou smetanu. Bylo to fakt dobré. Když je tam ten ocet a tamari, tak už se nemusí solit. A dělala jsem to i s rýží a to bylo taky dobré 🙂

    6. zář 2014
    frale
    autor

    @luciemarkova a jestli jsi nezkoušela tento recept
    http://www.apetitonline.cz/recepty/7931-zapecen...
    tak určitě zkus. Je podle hanky zemanové a je to náš dýňový favorit 🙂

    6. zář 2014

    Super, děkuji moc. Vyzkoušíme.

    6. zář 2014

    @frale Tohle z fotky bylo skvělé! Vynechala jsem teda tu ovesnou smetanu (nepodařilo se mi ji sehnat) a i tak skvělé!

    9. zář 2014
    frale
    autor

    @luciemarkova tak to mám velkou radost, děkuji moc za zprávu 🙂 Já zrovna dneska budu vařit to druhé 🙂

    9. zář 2014