Pečená zelenina je luxusní věc. Je třeba hodně česneku, hodně olivového oleje, sůl a pepř. Vše promíchat a péct na cca 180 stupňů zhruba 45 minut. Výsledkem je moc dobrá, sladká zelenina. Tady je to mrkev, petržel a červená cibule. Základ je podle Hanky Zemanové
@frale vypadá to stejně, ale právě netuším, jaký je v tom rozdíl, neb kernoto vůbec nemáme... mám tu kroupy různých velikostí, cizrnu, polentu, kuskus atd, ale toto ne a ani jsem netušila, že něco takového existuje... musím se mrknout asi do zdravý výživy .)
@hehena ve zdravé výživě to budou mít stopro. Já bych řekla, že v tom rozdíl nebude. V přípravě určitě ne, maximálně se to bude vařit jinak dlouho. Chuťově možná trochu ano a to se stejnak musí zkusit, co komu chutná 🙂
Pečená zelenina je luxusní věc. Je třeba hodně česneku, hodně olivového oleje, sůl a pepř. Vše promíchat a péct na cca 180 stupňů zhruba 45 minut. Výsledkem je moc dobrá, sladká zelenina. Tady je to mrkev, petržel a červená cibule. Základ je podle Hanky Zemanové