9 / 125
    bleskové jídlo, když není čas - noky se špenátem, smetanou a kozím sýrem

    Noky jak děláš?

    3. únor 2014
    frale
    autor

    @mariecz tak ty jsou bohužel kupované :( Právě proto je to bleskové jídlo...

    4. únor 2014

    @frale Tak to máme stejně. Jsem doufala, že máš nějaký dobrý recept na ně.

    4. únor 2014

    Napíšete mi, prosím, recept? Vypadá to moc lákavě 🙂

    14. črc 2015
    frale
    autor

    @very je to hrozně jednoduché. Dám rozmrazit špenát do vodní lázně a vařit noky. Mezitím si do zapékací mísy rozmíchám trochu parmezánu s kelímkem zakysané smetany. Přidám trochu pepře, může se přidat i sůl, ale já nedávám (sýry jsou slané dost) Pak do toho zamíchám noky a špenát - vše promíchám a posypu strouhaným kozím sýrem (my máme doma nejraději kozí goudu - dá se ale třeba použít i niva). No a vše se dá zapéct do trouby - dokud není sýr trochu zlatý. To je vše 🙂

    14. črc 2015

    Děkuju 🙂.

    15. črc 2015