3 / 125
    Špaldové kernoto se špenátem, kozím sýrem, cibulí a opraženými ořechy

    To vypadá úžasně ♥

    12. led 2014

    mňam! dělávám kernoto s kozím sýrem a čerstvou zeleninou. zkusím tohle.
    @marinka kernoto samo o sobě je dobrota😵

    12. led 2014

    a z čeho je to kernoto? nebo jak se to udělá?

    13. led 2014
    frale
    autor

    @leia1 kernoto jsou vlastně kroupy - takže "broušená" špalda. Kupuje se to přímo jako špaldové kernoto. Já ho uvařila ve vodě. A potom zamíchala s tím zbytkem, který jsem si připravila na pánvičce na cibulce.

    13. led 2014

    @frale díky, taky zkusíme🙂

    13. led 2014

    bože to jsou nádherné příbory! kde se dají sehnat..? 🙂

    12. pro 2014
    frale
    autor

    @leknicka také je mám moc ráda. Kupovala jsem je z německého eshopu a kamarádka co tam tehdy studovala mi je přivezla 🙂 Pokusím se někde dohledat firmu a napíšu 🙂

    12. pro 2014
    frale
    autor

    @leknicka tak už to mám. Je to Impressionen
    a poprvé jsem se o nich dočetla tady:
    http://sandramaison.blogspot.cz/search?q=příbory

    12. pro 2014

    @frale super, děkuji moc! 🙂

    12. pro 2014

    To kernoto mají normálně ve zdravých výživách?

    19. únor 2015

    takže jako pohanka?

    13. črc 2015
    frale
    autor

    @cutie_01 jsem si všimla, že jsem ti neodpověděla - jo,mají ho běžně
    @moniiska - no, pohanku to moc nepřipomíná - ani chuťově.- to už spíš ty kroupy, jen je to jemnější a chutnější

    14. črc 2015