filipulda
19. čer 2014

Moje první blbá zkušenost s nákupem na MK

Maminy, už se Vám to taky někdy stalo? A jak jste to řešily? Já se obrátila na admina, tak uvidím, jinak si za paní dojedu a bude, tohle se nedělá! Prý bundička v top stavu, za to ručí, nejdřív ji prodávala ona, pak najednou byla kamarádky, tohle mě hrozně štve, smradlavý, potrhaný, rozpáraný, zaprášený hnusy. Chjo.

Nějak tam nic nevidím 🙂

19. čer 2014

Já vidím.Pani to neuvedla v inzerátu? Kolik bundička stála?

19. čer 2014

Jo neviděla jsem všechny fotky 🙂

19. čer 2014

holky, fotky se ještě nahrávají, mám je mega obr :D, neuvědomila jsem si, že jsem to nezmenšila, tak si počkáme....nene, inzerát mám zkopčený, když nevrátí peníze, budu to řešit asi jinak, bundička je prý parádní, měla to i v nadpisu a ještě uvedla velikost 110, na cedulce je 104 a rukávy mi změřila od krku a rukáv se měří od ramene, takže jsem si myslela, že mu bude, takže nejen, že je malá a není ani na dotrhání do školky, ale v jakém přišla stavu? no hnus fialovej, fujtajbl, ještě se mi z toho zvedá tlak🙂

19. čer 2014

ne 104, ale 98! velikost...

19. čer 2014

@filipulda TAk to je docela hučak.Že se maminka nestydí.Chtěla bych vrátit penize i za poštovné.Vyjádřila se k tomu nějak?

19. čer 2014

jasně, že vyjádřila, probere to s kamarádkou....kamarádka řekla, že bunda byla v top stavu, tak ona neví teda a já ji na to píšu, že je mi to fuk, že já udělala tento obchod s ní, takže to chci od ní a basta, dala jsem ji do konce týden, ať si to udělá, jak chce, ale moc dobře to nevidim, já bych na tohle žaludek teda neměla, když přišel balík, bylo mi divné už to, že tam není zpáteční adresa, mě to třeba bez zpáteční vůbec nevezmou, párkrát jsem zapomněla a musela jsem to tam dopsat, tak fakt nevím:(

19. čer 2014

@filipulda To je právě divny,mě by balík taky nevzali bez zpatečni adresy.Třeba ty vyřeší admin.Jasny jednou to prodava ona,tak nemá o řešit.Navíc peníze šly určitě na její učet a né na učet kamaradky!

19. čer 2014

a která to je?At si na ni taky dáme pozor

19. čer 2014

jj, určitě na její, protože po mě chtěla 45,-kč poštovné a pak mi psala, že to bylo dražší, ať ji to doplatim, doplatila bych to bez problémů, nějakých 15,-kč mě nezabije, ale nejdřív jsem chtěla vidět to, co mi přijde, jako bych to tušila. jinak bundička stála celkem 190,-kč, to taky neni moc, ale to seženu novou v tesku ve výprodeji, že..já ji chtěla hlavně kvůli tomu, že můj malej je voják 🙂)

19. čer 2014

@jaroslavanohelova -to písnu, až bude definitivní, jak se zachová, zatím ji nechci dělat zle, to jistě chápete, ale má samý pozitivní komenty, nojo

19. čer 2014

@filipulda kupovala jsem tady na MK fusak emitex,byl na něm špany jezdec na zipu a špatně se zapína,taky paní neuvedla,pak chtěla at ji to pošlu zpět,pak že mi pošle peníze na opravu no hruza jak tady některé obchodují.Držím palce at to dobře dopadne

19. čer 2014

no já doufám, že se to všem nepoctivkám jednou bohatě vrátí🙂

19. čer 2014

Tak teda ja top stav nevidim. Je to hruza. Nekdo si mysli, ze se na to neprijde. Jen to mereni. Jsou maminky, ktery meri od krku a nektery zas od ramene. Ale vzdy to je uvedene od kud kam meri. A kdyz ne, tak ja se ptam. Tak drzim palce, at se to vyresi co nejlepe pro vas.

19. čer 2014

je to děs a dobře mi tak, měla jsem v merku ještě jednu, ale byla o 100,- dražší, tak jsem se rozhodla pro tuto, holt za blbost a šetření se platí 🙂))

19. čer 2014

To bych nerekla. Proste jste nemela stesti. A takove inzeraty by nemely byt.

19. čer 2014

@lucynka46 Kolik stála. Objednala jsem pro syna overaly 4 ks za 200 Kč. Bílá barva byla zapraná, jinak overaly flekaté. Vzteky jsem prodávající napsala že jsem je hodila do koše a že z toho radost nemám. Vyřešilo se to tak, že partner za ní zajel, overaly vrátil, přivezl peníze zpátky. Overaly jsem objednala od jiné prodávající, naprostá spokojenost, byli čisté, nezaprané.

19. čer 2014

@filipulda Navíc, kdo má peníze na vyhození, že?

19. čer 2014

a paní už zjistila, že se to tady probírá a píše mi, že si zvyšuju ego nebo co :D, mě trefí, copak jsem ji jmenovala? copak jsem nějakej shit prodávala já? no fakt postavený na hlavu! kdyby radši přiznala svou chybu, vrátila peníze a bylo by vše v naprostém pořádku, nemám pravdu?

19. čer 2014

@filipulda Jasně. Taky mám bazárek, ale popravdě, raději bych takovou bundu vyhodila než pro hanbu dál nabízela.

19. čer 2014

Misto toho, aby se kousla do rtu a priznala chybu. Kdyby uvedla vse popravde, tak by se to neresilo.

19. čer 2014

však jo, tohle akorát otravuje život a náladu a na to já nemám čas

19. čer 2014

Presne. Ted resim neco na aukru. Taky je to na dlouhy lokty a opravdu me to nebavi skemrat o moje penize. Ja jsem objednala balik. Pan objednava z ciny, takze jsme cekali mesic na balik, ktery nedorazil. Tak jsme i volali na postu, ta nic neprevzala. Pan nas poprosil, abychom pockali jeste tyden a pak kdyztak vrati platbu. Od teto zpravy to jsou uz tri tydny a pana kazdy den zadam o penize. Protoze balik se ztratil. Nejdriv se vymlouval, ze to resi s postou. Vcera mi na otazku, jestli uz poslal penize odepsal "ano uz 10x" takze nevim jestli jeste uvidim penize. Balik uz nechci. Rusime tim obchod s panem a na platbe jsme se domluvili. No hruza. A to nebyly maly penize.

19. čer 2014

@lucynka46 -já si koupila monitor dechu za 1.000, když se malý narodil a taky nic, tak píšu, ať si ze mě nedělá srandu, že mám známé v bance a tátu na kriminálce, nic, tak jsme ho přes číslo účtu našli-což se samozřejmě nesmí, ale co 😀- a policajti ho obeslali a za týden jsem měla peníze na účtu a ještě platil pokutu za přestupek, jsou to normální šmejdi, co na to víc říct..

19. čer 2014

@lucynka46 - a taky bych si pána zjistila a dala podnět na pčr, třeba je to podvodník

19. čer 2014

Ja jsem zkousela hledat jeho adresu a neni tam. Musim nejak zjistit cislo uctu a neco zkusit. Kdyz jsem koukala na hodnoceni, tak nema spatny. Jsou to smejdi a oni cekaji, ze narazi na hlupaky, co si to nechaji libit. Ja doufam, ze nebudu muset delat nejake razantni kroky. Je dobry, ze mate takove zname, ktery vam pomuzou.

19. čer 2014

Tak paní mi peníze nevrátí a už prý nebude reagovat, dobrý ne? Tak ji jdu udělat reklamu a jdu to řešit s adminama, jestli se nic nevyřeší, tak si alespoň dávejte pozor na maminku Pavlu z Osoblaha, region Bruntál, jdu ji napsat negativní koment a dám ji na černou listinu, ať se udáví těma penězma, ono se ji to jednou vrátí! 🙂

20. čer 2014

Hledala jsem tu vesnici na mapách, ale našla jsem ji jen u Plzně, tak fakt nevím, ale zpáteční adresa tam nebyla, takže je jasné, že šlo o podvod, aby ten hadr nemohl nikdo vrátit!!!

20. čer 2014

Jakej má nick? Chci se juknout na inzeráty a popřípadě se jí vyhýbat. Dnes mi přišel balíček od jedné maminy, jsem spokojená, další balíček jsem posílala já, doufám že paní bude taky spokojená. Jinak by jsem jí vrátila penízky. Takhle by to mělo fungovat, no ne?

20. čer 2014
20. čer 2014

Posílám

20. čer 2014

No je to hnus.. Já jsem teď u PC, tak jdu zas řešit to moje aukro. Pán se nějak umlčel... Bože, to je děs.. Ano, dejte sem i nick, ať víme :o)
Že jí neni hanba :o((((

20. čer 2014

Taky vždy když posílám balíček čekám na odpověď, zda je vše vpořádku. Člověk nikdy neví, jestli něco nepřehlédne.. Ale určitě bych to řešila. Protože by to bylo neúmyslné..
To je úplně jasné, když tam neni zpáteční adresa, tak aby nešla najít paní.. A hlavně nechápu, jestli to posílala doporučeně, jak jí to pošta vzala.

20. čer 2014

Já si myslím, že měla na poště známé nebo tam dělá, vzít by ji to fakt nemohli.

20. čer 2014

Holky ale děkuji za podporu i za zprávičky, které mi píšete, bylo by divné, kdyby s takovým chováním někdo souhlasil, podle paní jsem zřejmě nejhorší teď já, že to tady řeším :D, admin na tom již pracuje🙂

20. čer 2014

DOSTALA JSEM OD PANÍ PRODÁVAJÍCÍ NEGATIVNÍ HODNOCENÍ ZA TO, ŽE JSEM SI OD NÍ KOUPILA HADR NA PODLAHU A NELÍBILO SE MI TO, NO TO SE MI SNAD JEN ZDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😀, MŮŽETE SE JUKNOUT DO MÝCH HODNOCENÍ OD PRODÁVAJÍCÍ 🙂

20. čer 2014

???? A to si dělá srandu??? Ta paní je bezpáteřní.. Tedááááá :o//

20. čer 2014

😀 😀

20. čer 2014

tak paní si už odebrala fotku, ale já jsem si ji stáhla hned po tom, co začala dělat problémy 🙂, asi ji bylo hanba??

20. čer 2014

To aby jsme jí zítra na ulici nepoznali. 🙂

20. čer 2014

asi

20. čer 2014

To je ta paní, co prodává hadry, chtěly jste ji znát, tak tady ji máte, peníze nevrátila a ještě si na mě stěžovala aminům, že jsem prý na ní vulgární :D, asi ji urazilo, že chci zpět to, co mi patří, no nic, řešit to už nebudu, bundičku vyperu, zašiju a pokusím se ji někomu darovat na ven, paní přeju, ať se s těmi penězi udáví! https://www.modrykonik.cz/blog/pavla2812/

1. črc 2014