evushkaaa
15. zář 2019
311 

Usmálo se na nás štěstí aneb testujeme kosmetiku Baby Dove

Ahoj, jmenuji se Eva a společně s mými synky Vašíkem (2,5 roku) a Davídkem (3 měsíce) jsme dostali možnost otestovat produkty dětské kosmetiky Baby Dove.

Tady jsou naše dojmy:

Krém proti opruzeninám - Nappy cream Rich moisture

Krém na opruzeniny moc často nepoužívám, protože kluci na opruzeniny netrpí. Staršího ale během testování postihly velké průjmy, takže krém prošel zátežovou zkoušku a za nás - uspěl. Hodně oceňuji, že krém nesmrdí, dobře se roztírá a klukům vyhovoval. Mladší Davídek měl během teplejších dnů trošku začervenání a krém si s tím poradil. Za nás tedy dostává 1*.

Vlhčené ubrousky - Wipes Rich moisture

Místo vlhčených ubrousků používám spíše alternativu mycího olejíčku, takže jsem na ubrousky byla zvědavá a po předchozích zkušenostech s jinými značkami mírně skeptická. Ale musím říci, že mile překvapily a - uspěly. Obrovské plus mají za to, že nepění, nejsou napuštěny “bůhví čím” a příjemně voní. Navíc při vytahování jich nevytáhnete 10, ale opravdu jen 1. Jsou pevné a netrhají se a při průjmu staršího syna skvěle obstály. Byť na mladšího používám olejíček, tak ubrousky obstály. Takže si vysloužily 1*.

Tělové mléko - Baby Dove Rich moisture

Tělové mléko moc mile překvapilo svou konzistencí. Pěkně se roztírá. Není hutné ani příliš řídké. Má příjemnou nevtíravou vůni a pokožku kluků příjemně zvláčnilo. Starší se jentak mazat nenechá a teď s mlékem mazal i mě :D, takže mléko - uspělo. Mladší se u toho krásně smál a bylo mu to, dle jeho výrazu, moc příjemné. Produkt dostává též 1*.

Mycí gely pro celé tělo i vlásky - Baby Dove Rich moisture a Sensitive moisture

Tyto gely jsme zkoušeli tak nějak dohromady, takže jsem moc nepostřehla rozdílnosti v produktech. Oba příjemně voněly, hezky pěnily a dobře se nanášely. Koupel s nimi se posunula o level výš. Davídek se usmíval při nanášení gelu a nechával se krásně omýt. Pumpička na dávkování je super praktická. Nikde nic neteče a s produkty se zbytečně neplýtvá. Oba - uspěly a dostávají také 1*.

Za nás tedy všechny produkty opravdu obstály, mile překvapily a vřele je můžeme doporučit ostatním. 😉

Moc děkujeme za možnost testování.

Eva a kluci

#recenze

#test_babydove2

#test_babydove

Začni psát komentář...

Odešli