@nikolatje Tenhle se dá prý vést i v lednici. Já ho mám na lince, doma máme kolem 21st a žije dobře, po nakrmení ho dávám do tepla ( do pekárny, kde můžu nastavit teplotu )
@eluska88 jasne. Ony jako v lednici ok ale kdyz pak vytahnu ven, tak je vzdy po nem. Ale uz jsem si zvykla. Pekarnu nemam. Neni na ni bohuzel misto. Ale ten kulaty chlebik je pak peceny v troube klasicke?
@sweetest Ano, je to trochu masakr čekat 14dni 😂 ale už mám funkční a upečený první mazanec jen z něj. Ještě trpělivost na kynutí v lednici potřebuju...
@eluska88 Já právě pátrám kdo už ho má a daruje ho...tak se to má. I žitný dlouholetý jsme dostali 😉 a i já dávám dál. Však i proto je kvásková mapa,že 😀
Ja se tesim az se prestehujeme do baracku...v panelaku mame hrozne nestabilni teploty a kvasek mi vzdy pojde