eloise02
19. dub 2022
25 

Testování Go For Expert Eco Friendly Tesco

Dostala jsem možnost otestovat ekologické prostředky na mytí, praní i čistění všeho možného. V den kdy mi balíček přišel, jsem zrovna umývala koupelnu a WC, takže byla hned příležitost začít zkoušet. Dneska už mám důkladně vyzkoušené všechny, takže můžu zhodnotit, jak se mi s nimi pracovalo. 

Stoprocentně nejlepší dojem na mě udělal prostředek na mytí nádobí. To je věc, kterou si klidně kdykoliv koupím znovu. Přeci jen, jsem člověk, který v kuchyni tráví asi nejvíce času, baví mě vařit a tak mám špinavého nádobí každý den spoustu. Umývám ho ručně, na myčku mě neužije, takže přípravky na nádobí, u nás jedou ve velkém. Tento výborně pěnil a mylo se mi s ním moc dobře. 

Oproti tomu mě nijak zvlášť nenadchl čistič do kuchyně. Dokázal umýt dřez tak, že se hezky lesknul a měl příjemnou vůni, ale nedokázal si poradit se zaprskanou zdí za sporákem, ani se znečištěnou varnou deskou. Ten bych za osvědčené čističe, které používám tedy nevyměnila. 

A podobně na mě zapůsobil také čistič toalety. Ten sice WC vcelku dobře vyčistil, ale měla jsem k němu výhrady - za prvé díky jeho průhledné barvě není vidět, jestli je aplikován po celém povrchu a za druhé mu chybí vůně, což mi vcelku vadilo. 

Mnohem lépe si vedl prostředek na čištění koupelny. Přípravek příjemně voní, dobře čistí, ale trochu mi vadí, že je příliš řídký. Doslova jako voda. Nicméně koupelna se použití hezky leskne, cena je také příznivá, takže hodnotím kladně. 

Univerzální čistič jsem využila na vytření podlah a poslední testovaný přípravek je gel na praní. U toho nastalo opět spíše zklamání, protože gel je také velmi řídký a bez vůně. 

Přesto, že ne všechny prostředky mě nadchly, jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet něco ekologického, nezávadného a plně recyklovatelných obalech. 

#test_tesco #recenze # tesco_eco_friendly

Začni psát komentář...

Odešli