1 / 1

    Dělala jsem s jablkem, v podstatě je to "hlavni" ovoce a k němu se přidává ten zbytek. Je to přírodní konzervant, proto se nepridavaji uz cukry a umělé konzervanty aby po zavareni vydrzela. Mám tak udělané všechny přesnidávky

    10. zář 2018

    Zrovna vcera jsem ji delala. Ja ji delam tak, ze jen rozvarim svestky, mixnu, do sklenicek a hotovo

    10. zář 2018
    elinkal
    autor

    @celebritka003 takže to jablko přeci jen, chtěla jsem zkusit čisté švestkovou, ale nevadí, jablíčka máme taky krásná.

    10. zář 2018

    Ja delala s hruskou, je to lepsi jak jablko... Jinak jsem delala i ciste samtnou svestkovou, ale ta byla "kyselejsi" .. Hruska to krasne osladila

    10. zář 2018

    @elinkal myslím, že čistě švestkovou bys měla hodně tekutou.

    10. zář 2018

    čistě švestková bude hodně kyselá. I když se zdají švestky sladké. Ale klidně je povař, rozmixuj a dej do skleniček. Není to žádná věda 😉

    10. zář 2018
    elinkal
    autor

    Díky holky, mám i pár těch hrušek, tak nakonec udělám nějaký mix.

    10. zář 2018

    Dělala jsem čistě ze švestek a děti mlaskaly. Bylo to na 2,5 kg švestek 250g cukru a 2 ks vanilkového pudinku. Švestky povařit, rozmixovat a poté přidat ten pudink a cukr a uvařit. Úplně řídká nebyla, ono kupovaná je některá taky jako voda.

    10. zář 2018
    elinkal
    autor

    @pohlovapetule díky díky, nějaký takový tip jsem sháněla 🙂

    10. zář 2018

    Za málo a co se týče hrušek, dělala jsem taky samotné a chutnala mi více než z jablek a přitom mám jablka radši než hrušky🙂 když on každý zavrhuje cukr, ale podle mě to tak moc není a oproti kupovaným to sladké není
    @elinkal

    10. zář 2018