5 / 23

    No tady to šití moc nic, co?

    7. únor 2013
    dzejnyy
    autor

    @acacia jojo, to je, jak kdybych to šila já... Ono v popisu je uvedeno, že pochází z USA, ale vyrobeno v Číně...

    7. únor 2013

    @dzejnyy Jo tak to já nevím odkud je naše Ergo.

    7. únor 2013
    dzejnyy
    autor

    @acacia Na tom bederáku to třeba není?

    7. únor 2013

    @dzejnyy Je, a stejný původ.

    7. únor 2013
    dzejnyy
    autor

    @acacia Asi zůstanu u Manducy. Mám jí sice z druhý ruky, obyčejnou smetanovou, ty limitky jsou šitý v ČR, a ty ostatní obyčejný taky v Číně, ale už jsem si zvykla. To Ergo mi nešlo dotahovat, prostě jsem nějak jakoby "nedosáhla" na ty popruhy, resp. na tu stranu, kam bylo třeba táhnout mi to prostě nešlo. Ale třeba jsem jen nešikovná.

    7. únor 2013

    @dzejnyy Zůstaň u toho, co Ti sedí. Já zkoušela Manducu, Ego a pak ještě jedno a Ergo prostě sedí nejlépe nám oběma. Na Manduce se mi nelíbí ty lampasy, ale to bych překonala, kdyby seděla, ale... nesedí. Snad je to naše Ergo pravé a jsem ráda, že jsem nepodlehla pokušení vrátit ho a koupit na slevovém portálu to levné. Ty budeš vracet?

    7. únor 2013
    dzejnyy
    autor

    @acacia No mě je nejpohodlněji stejně v šátku. Překvapilo mě hlavně, jak má Ergo strašně široký ty ramenní popruhy. A to jsem si myslela, že je má Manduca velký...
    Vracet budu. Fakt nejsem spokojená a teď, když ještě nemám jistotu. Říkala jsem si, že to rozhodnutí nechám na později, že třeba po delším používání mi sedne líp, a že ho třeba pak "výhodně" prodám. Ale takhle to riskovat nechci.

    7. únor 2013

    @dzejnyy Šátek je šátek, Stella v něm lépe spí třeba. Nicméně více hřeje, což nená vždycky žádoucí a když jí dávám doma čůrat, tak se mi jí pak nechce vybalovat ze šátku, nosítko je OK.

    7. únor 2013