2 / 182

    Krásný 😵

    31. črc 2012

    @zuhur díky za recepta 😵 je moc dobrý, je to ten třetí recept 😉

    31. črc 2012
    31. črc 2012

    @zuhur no tys mi to sem naložila pěkně čerstvě 😅
    "... tady nic nevidíte, ale když to takhle odlepíte... tak se v české verzi nic nedozvíte... ale ve slovenské verzi ... se dočtete, že to není čerstvé, ale mražené a pak rozpečené... " 😝 😝 toto je prosím vynikající příklad naší České bohužel klasiky, na kterou narážíme s mužem čím dál častěji.... a to nejen u potravin, ale i barvy na hedvábí jisté značky mají v české verzi návod na fixaci zcela nefungující, zatímco návod ve francouzské verzi funguje perfektně 😅
    Mohu jen potvrdit, že se syrové pečivo zmražuje a pak rozpéká - pracovala jsem krátce ve vysněné pekárně a tam se tak dělo... ale byla to malá pekárna a tak to v mražáku neleželo dlouho...
    Právě že kupujem kvůli Alimu ten balený chléb Penam - jeden maj v Tesco a druhý v Billa - oba jsou malinko jiné a ten z Billi i přesto, že píšou záruku 3 dny, tak mi nepřipadá čerstvý... už mi přestali úplně chutnat... ☹
    a také mě rozesmálo, jak moderátor říká: "...požadujte informace..."
    ať se v jakékoli pekárně či marketu ptám zaměstnanců, jestli je v pečivu mléko, kroutí mi hlavou, že nemaj tucha, když už se najde ochotná duše, dočte se z obalu "pekařská směs" tak jsme z toho též moudrý... jen v jediné pekárničce na Holešovicích kupodivu na autobusáku mi bylo dohledáno, že to a to obsahuje mléko... kdo by to byl řekl... vlezla jsem tam čistě z nouze a oni mě tak pěkně vyhověli...
    Viděla jsem plíseň už několikrát (i jsem si koupila - naposled) rozkvetlou plíseň an chlebu Pita v Tesco - byl v záruce snad ještě 10 dní !!!! Neuvěřitelné... 😝 😝 😝 hned jsem to oznámila zaměstnancům...

    31. črc 2012
    Komentář byl odstraněný

    @zuhur a my si lámem hlavu, proč je ve složení nasypáno toilk ééééček a zlepšováků 😝 a vončo je to o mražáku 😅 mouka, súl, droždí... stačí 😉

    31. črc 2012

    máš nádherného chlapečka 😉

    31. črc 2012

    @booruvka ano... děkuji... mého broučka... draka bláznivého... 😀

    31. črc 2012

    @domorodka jo dala jsem ti to sem hned jak jsem to video objevila. Fakt jsem ráda, že chleba kupujeme už jenom "z nouze" jinak peču. Kdyby mi nebylo před pár dny blbě, že jsem se na to vykašlala tak by to už bylo několik měsíců od naposledy koupeného. Doma pečený je prostě nejlepší.

    31. črc 2012

    @domorodka a musíš uznat - ta vůně za to stála 😉

    31. črc 2012

    Domi, nádhera 😵!

    1. srp 2012

    Krásný chlebík v náručí krásného draka 😵 a jistě oba s láskou dělaní 😅 😅 😅 - z fotky vyzařuje úžasná atmosféra 😵 Nádhera 🙂

    1. srp 2012

    @sajahonzik 😀 ano... s Láskou dělaní jsou oba... 😀 😀 jůůů 😵 děkujeme 😵

    2. srp 2012

    @zuhur souhlasím s tebou - je to moc fajn 😵

    2. srp 2012

    Hezkou nedeli,vstupuji do diskuze po letech,ale mohu poprosit o rady s pecenim chleba. Jeste nikdy se mi nepodaril dle mych predstav. Hlavne nejaky celozrnny ,nadychany s krupavou kurkou. Diky moc

    21. únor 2016

    @otynacek jé, tohle byl můj asi první, už si enpamatuji... a je myslím z droždí ? To už taky nevim přesně... dneska peču už jen žitné kváskové...
    Je tu kvásková skupina... jsem v ní, mrkni tam, jistě ti tam poradí...
    A nebo www.cuketka.cz

    21. únor 2016