1 / 1

za me zbytecnost

5. kvě 2019

@zpch Mate s tim osobni zkusenost?

6. kvě 2019

Take o ni uvazuji, pro nekoho zbytecna, pro jineho prakticka, libi se mi ty zvedle bocnice, na zahrade vyuziji, ale zajima me spis stabilita 🙂

6. kvě 2019

@luucc No pro me prakticka, vzhledem k malemu bytu, potrebuji miminovske kramy stahnout na minimum, a behem dne chci mit mimco u sebe, at uz lezici,nebo později v křesílku, to se mi u prvního osvedcilo, ale zas nechci mit zvlast kolibku a zvlášť kresilko. Hodily by se mi informace o kvalite, stabilite, a tak dale. 😊

6. kvě 2019

kolebka dobry, ale k cemu je to kresilko? nesedici dite do toho dat nemuzes a sedici ti v tom nevydrzi 🙂 a i kdyby to slo polohovat, ze to nebude uplne sedici, neni to nic dobreho pro zdravy vyvoj ditete. Dite se potrebuje hybat a ne byt uzavrene v kresilku.

6. kvě 2019

@zpch Je to stejny princip jako jina, napr. vibracni kresilka, ktera jsou v pololehu, aby dite videlo. Nektere deti nechteji cely den lezet. A vyrobek je urcen pro deti do 18kg, takze vyuzitelne bude pro deti starsi,nez jsou ty nesedici.
    Pokud nemate s vyrobkem vlastni zkusenosti, zbytecne nekomentujte. Me nezajima vas nazor, zajimaji me zkusenosti s vyrobkem. Rypat a poucovat muzete jinde. Dekuji za pochopeni.

6. kvě 2019

Ja mam prave doma triletaka,cele leto bude chtit travit venku na zahrade u bazenu,tak bude fajn si tam mimco vzit s sebou,kdyz usne zvednout bocnice a pozdeji ho v tom i krmit,budu pendlovat mezi domem a zahradou a muzu ho v tom snadno prenest,stejne jsem chtela kupovat sedatko na prikrmy,zidlicku ven prenaset nebudu,tak tohle je fajn reseni 🙂

@luucc
    @divineee
    Zdravím, můžu se zeptat jestli jste nakonec některá pořídila a případně zda jste byly spokojené?

17. srp 2019

@nmit Ano, uz tyden ji mame doma. Zatim bez miminka, to se teprve narodi,takze muzu hodnotit pouze prvni dojmy.
    No a prvni dojmy jsou- nadseni. Konstrukce je pevna, robustni, tezka,takze se nebojim prevrhnuti. Sklada se to snadno, materiály jsou fakt hezke. Takze za me ano, byl to dobry kup. Na to, jak vsestrane se to sa vyuzit,je prizniva i cena. Uvidime pak v praxi.

17. srp 2019

Uvažuji o taky o tomto lehatku. Máte už někdo více zkušeností?
    Děkuji

20. srp 2019

@divineee děkuji. Můžu se ještě zeptat, myslíte, že půjde do té kolébky dát monitor dechu? Dá se dát úplně do roviny, aby to pak snimalo?

21. srp 2019

@nmit ono to je uplne v lehu, jenze nevim,kam by se dala dat ta deska monitoru, protoze ta matrace je soucasti,neni vyjimatelna. Jsou tam jen tvrde desky,diky kterym to drzi tvar, ty se daji vyndat a cele se to da vyprat.
    Zitra to vyndam a podívám se poradne, at vam nekecam.

21. srp 2019

@nmit uplne jsem vam zapomnela napsat- zkousela jsem to a ne, monitor tam skutecne nepujde dat.

31. srp 2019

@divineee dobře, moc děkuji za informaci.. Ještě to teda raději zvážíme 🙂

31. srp 2019

@nmit Tak oprava- monitor dechu (Babysense 2) jde vsunou do kolibky k deskam, které tvori oporu. 🙂

27. říj 2019

@divineee Dobrý den,zdá se Vám kvalitní i lehátko? Výrobek jsem pořídila a za mě kolibka ok,ale to lehátko mi moc stabilní nepřijde...hlavně ta deska pod zády 😐

22. lis 2019

@vevona Lehátko zatím nepoužívám,tak nemůžu posoudit.

22. lis 2019

Dobrý den, jaké máte po delší době zkušenosti? Přemýšlíme o něm, děkuji

27. dub 2020

Také o něm přemýšlím,nic jiného mě nenapadá,do čeho dát Mimi aby nebylo celý den jen v pokojíčku.Mame i malej byt,takže moc možností není.Jak jste s výrobkem spokojeni?nebo jste to vyřešili jinak?za inspiraci a nápady budu vděčná 🙏

29. črc 2023