Take o ni uvazuji, pro nekoho zbytecna, pro jineho prakticka, libi se mi ty zvedle bocnice, na zahrade vyuziji, ale zajima me spis stabilita 🙂
@luucc No pro me prakticka, vzhledem k malemu bytu, potrebuji miminovske kramy stahnout na minimum, a behem dne chci mit mimco u sebe, at uz lezici,nebo později v křesílku, to se mi u prvního osvedcilo, ale zas nechci mit zvlast kolibku a zvlášť kresilko. Hodily by se mi informace o kvalite, stabilite, a tak dale. 😊
kolebka dobry, ale k cemu je to kresilko? nesedici dite do toho dat nemuzes a sedici ti v tom nevydrzi 🙂 a i kdyby to slo polohovat, ze to nebude uplne sedici, neni to nic dobreho pro zdravy vyvoj ditete. Dite se potrebuje hybat a ne byt uzavrene v kresilku.
@zpch Je to stejny princip jako jina, napr. vibracni kresilka, ktera jsou v pololehu, aby dite videlo. Nektere deti nechteji cely den lezet. A vyrobek je urcen pro deti do 18kg, takze vyuzitelne bude pro deti starsi,nez jsou ty nesedici.
Pokud nemate s vyrobkem vlastni zkusenosti, zbytecne nekomentujte. Me nezajima vas nazor, zajimaji me zkusenosti s vyrobkem. Rypat a poucovat muzete jinde. Dekuji za pochopeni.
Ja mam prave doma triletaka,cele leto bude chtit travit venku na zahrade u bazenu,tak bude fajn si tam mimco vzit s sebou,kdyz usne zvednout bocnice a pozdeji ho v tom i krmit,budu pendlovat mezi domem a zahradou a muzu ho v tom snadno prenest,stejne jsem chtela kupovat sedatko na prikrmy,zidlicku ven prenaset nebudu,tak tohle je fajn reseni 🙂
@nmit Ano, uz tyden ji mame doma. Zatim bez miminka, to se teprve narodi,takze muzu hodnotit pouze prvni dojmy.
No a prvni dojmy jsou- nadseni. Konstrukce je pevna, robustni, tezka,takze se nebojim prevrhnuti. Sklada se to snadno, materiály jsou fakt hezke. Takze za me ano, byl to dobry kup. Na to, jak vsestrane se to sa vyuzit,je prizniva i cena. Uvidime pak v praxi.
Uvažuji o taky o tomto lehatku. Máte už někdo více zkušeností?
Děkuji
Dobrý den, jaké máte po delší době zkušenosti? Přemýšlíme o něm, děkuji
Také o něm přemýšlím,nic jiného mě nenapadá,do čeho dát Mimi aby nebylo celý den jen v pokojíčku.Mame i malej byt,takže moc možností není.Jak jste s výrobkem spokojeni?nebo jste to vyřešili jinak?za inspiraci a nápady budu vděčná 🙏
za me zbytecnost