Procházíte se po obchodu plném módních kousků, prohlížíte si ladné figuríny, které si Vás prolíží nazpět. Rukou ukazují Váš směr i cíl a v duchu se smějí, že nerozeznáte lodičkový výstřih od čtvercového.
    Ramínka a stojany jsou ověšené kousky oblečení a seřazené podle barevného spektra napříč celým obchodem. Dokonce jsou jednotlivé kousky již napárovány s vršky i spodky tak, abyste v mžiku měly celý outfit najednou.
    Už jste se někdy mezi tím vším ptaly samy sebe: " Co tady vůbec dělám?!"

    Já jsem totiž asi nějaký anti-fashion úkaz, jinak si neumím představit, proč módě vůbec nerozumím. Na ostatních ženách to vypadá vždycky tak krásně a elegantně, mám nakoukaná videa, na pinterestu moodboardy, teorii mám v malíčku, ale jakmile vkročím do obchodu a valí se na mě ze všech stran pruhovaná trička, pak zase černá tílka, zvonáče, capri kalhoty, sukně, šaty, vůbec nevím kdo jsem.

    Nikdy jsem módu moc neřešila, to se přiznám. Nosím co se mi líbí a rozhodně bych žádnou módní policií bez ztráty kytičky neprošla, ale já fakt nevím, kde dělám chybu? Přijdu si vážně jako úplně jediná, kdo prostě nechodí trendy, nekombinuje ladně béžové odstíny a nepáruje boty s kabelkou. Nerozumím délkám, jsem prcek a navíc s figurou přesýpacích hodin, takže mi Bůh nadělil křivky i s větším zadkem a krátkýma nohama, což znamená, že většina kalhot je mi buď dlouhá, úzká a nebo těsná přes zadek a sedí v pase a nebo velká přes zadek a odstává v pase...to zase bude září fakt. Není divu, že druhým rokem nosím jenom šaty👎