Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky, dáváte spát večer miminka na bříško? Daník se snažil večer v posteli přetočit na břicho, tak jsem mu trochu pomohla a on usnul jak dudek. Jenže jsem se bála ho tak nechat, tak jsem ho vrátila na záda a do rána se kroutil a plakal.

    Začínám mít pocit, že převažují maminky co nekojí a dávají UM. Jak jste na tom. Pište zda kojíte nebo krmíte UM a jak je dítko spokojené. Co bolení bříška??

    Tak dnes po dlouhé době noc, kdy jsme se relativně vyspali. Daník usnul ve 22h, pak se vzbudil 1.30h na kojo a usnul 2.30h a spal až do 6.30. Ráno jsem se po dlouhé době cítila dobře a měla chuť si s Daníkem hrát.

    Tak se mi Daník dneska přetočil ze zad na bříško. Seděla jsem u něj na gauči a kouknu se na sekundu jinam a on si najednou leží na břiše.

    Prosím o radu. Malej se mi už 5 dní budí kolem 3 hod a je pokaděný, přebalím ho, nakojím a on je tak čilej, že pak usne až v 5 ráno a celou dobu si hraje s ručičkama a brouká si. Jak ho donutit spát??

    Tak noc po prvním očkování bez horečky a ani nebyl protivný, tak doufám, že to takhle bude po každém očkování 🙂

    Tak naše absolutní nespavost pramení z hladu. Chudáček za 14 dní nic nepřibral. Už jsem to začala tušit, že to bude hlad, protože poslední 3 dny by jedl co 2 hod, takže musím víc rozjet kojení. Bohužel to sebou přináší i víc bolení břicha a prdíky.

    Tak jsme dostali první očkování. Daník byl statečnej, jen když to štíplo, tak zabrečel, ale já ho hned vzala do ruky a on je zvědavec, tak koukal kde je a co tam maj hezkýho, takže zapomněl brečet 🙂

    Tak Daník si dohání nenaspané hodiny a chrní si na gauči už 2 hodinky. Kdybych věděla, že vydrží tak dlouho, tak bych si lehla taky. Normálně spí dopoledne tak půl hodiny. A to musíme ještě odpoledne do práce a tam mi pak spí. Celé mi to rozhodil.

    Naše noc : usnul ve 21h ve 22h kojení, ve 23h řev až do 24h, ve 2 kojení, pak tlačil ve spánku až do 5 a v 6 chtěl vstávat, kdy už to skončí????

    Holky jak často kojíte 3,5 měsíční miminko?? A co v noci??

    Další bezesná noc. Já už to nevydržím. Kdy už ty prdíky přestanou????????????

    Po dnešním dni, kdy jsem hlídala 3 měsíčního synka a 3 letýho synovce obdivuji všechny maminky, které mají více jak jedno dítě. Já rozhodně zůstanu jen u jednoho.

    Dnes jsou nám 3 měsíce a vážíme 7300g a měříme 60cm. Kyčle v pořádku. Máme rýmu, tak nás neočkovali.

    Tak máme rýmu ach jo. Vražedná kombinace na noc rýma a prdíky.

    Necelé 3 měsíce po porodu a já jsem hubenější než před otěhotněním. A jak na to? Kolika miminka mě nenechá jíst nic jiného než toustový chleba, jogurty, šunku a když je opravdu zle, tak nejíst vůbec.

    Daník objevuje svoje ručičky je úžasnej jak si je prohlíží 🙂

    Tak jsem včera večer skončila na pohotovosti. Jsem totálně vyčerpaná. Mám vysoký tlak a srdíčko mi tluče dvakrát tolik. Prý mám odpočívat, ale to nevím jak s 2 měsíčním prckem, kterého pořád trápí kolika a hlavně v noci.

    Tak Daník má dneska svátek. Už před týdnem dostal houpačku a vždycky v ní usne parádaaaa...

    máme 2 měsíce a vážíme 6,5kg a měříme 62cm, já tu mámu jednou sním🙂

    Tak dneska TP a já mám v sobě litr maliníku, dlouhou procházku a teď si dám teplou vanu.

    Tak Daník byl celou noc v bříšku pěkně živej, ráno mi odešla hlenová zátka a pobolívá mě břicho, tak čekám jestli se to rozjede.

    Dneska jsem se v 11 hodin potkala se známou na srdíčku a byla v pohodě a v 15 hod mi přišla mms s fotkou jejího miminka. Ta to teda vzalal hopem 🙂

    Tak mě dneska pan doktor docela vyděsil. Váhový odhad 3 700g a na porod to zatím není. Jsem otevřená na 1cm. Budu asi rodit pěknýho cvalíka. Prý má hlavičku jak starosta 🙂

    Koukám na své foto z 27 tt a nechápu jak jsem si mohla myslet, že mám velký břicho a že větší být rozhodně už nemůže. No a teď týden před porodem ho mám dvakrát tak veliký no síla.

    Tak dnešní kontrola nic moc. Mám čím dál větší otoky a stoupá mi tlak. A aby toho nebylo málo tak mám pozitivního streptokoka.