1 / 1

    Za mě ano. Ale na světlé e rezavé chloupky prý nefunguje. Já jsem tmavá a super. 👍🏻

    10. led 2024

    Mám několik let a můžu vřele doporučit

    10. led 2024

    @misi.21
    @nadja73 holky a stačí ten levnější nebo je lepší ten dražší?

    10. led 2024

    Já teď už nevím, jaký je mezi tím rozdíl. Já mám s červeným nástavcem na obličej a dívala jsem se, kolik má záblesků. Tenkrát mě stál tak 7-8 tis.

    10. led 2024

    V dnešní době už jsou i jiné značky i levnější. Docela jsem koukala, dají se koupit od tří tisíc. D podobnými parametry.

    10. led 2024

    @vaseli16 mám druhý od Philipse. První měl akumulátor a druhý je na kabelu. Oba stejně záblesků a rozdíl několik tisíc. Klidně bych sla do toho na kabel, ale jiné značky nemám vyzkoušené, takže neporadím

    10. led 2024

    Mám na kabel a dva nástavce. Ulovila jsem ho v nějaké docela slušné slevě. A jsem hodně spokojená, jednalo se mi zejména o třísla a funguje perfektně. Jsem bruneta.

    10. led 2024

    @rebe a mas vyzkousenou, ze i ty levnejsi funguji?

    Za me Lumea 100% ano 🙂

    10. led 2024

    Mám ho už pár let a spokojenost velká. Tehdy podle recenzí žádný jiný skutečně funkční nebyl. Jak je to dnes, netuším, protože ten můj je zatím o.k. Stál dost, ale nikdy jsem nemusela někam do salónu, investice jsem nelitovala.

    10. led 2024

    A za jak dlouhou dobu chloupky dorostou?

    11. led 2024

    Dostal sa ku mne náhodou, z druhej ruky, pani bola blondína a nefungoval. Mala tú najnovšiu verziu. Za mňa super, je vidieť rozdiel ale hrozne ma nebaví to používať pravidelne 😁

    11. led 2024

    Holky a jak se to používá? To se nějakou dobu drží u jednoho místa a pak chloupky vypadnou? Musí být chloupky nějak dlouhé, aby to působilo? A nakonec výsledkem je, že chloupky pak přestanou růst nebo rostou méně často?
    @limali
    @zuzkasim
    @dzogobela
    @levorucka
    @nadja73
    @misi.21
    @misi.21

    11. led 2024

    Oholit, pak přiložit, ono to bleskne a posunes dál

    11. led 2024

    Roste to pomaleji, min. Já třeba už chlupy na lytklach nemám

    11. led 2024

    @dzogobela Jasně že není reálné mít zkušenost s mnoha různými typy, na základě kterých by šlo něco objektivně tvrdit. Ale i ty levnější mají spousty recenzí a poměr těch "výsledky jsou vidět ihned" a "na mě nefunguje" mi přijde stejný jako u nejnovějšího modelu lumea.

    11. led 2024

    @daisymaminka jak píše Naďa, musí to být oholené dohladka, protože jinak ten výboj chlup spálí a smrdí to 😅 Ale vydrží to fakt dlouho. Akorát že každý chlup je v jiné své fázi růstu, takže některé pak vyrostou dřív, ale celkově je to fakt výhodné.

    11. led 2024

    @nadja73
    @levorucka OK. Ale co se týče třísel, tak ta si neholím, ale trhám (pinzetou). Po holení třísel jsem vždy měla pupínky. Mohu použít i po vytrhnutí chlupu?
    A pak čekám až to zase vyroste, ohlolím to a zase použiju nebo můžu i průběžně použít než to doroste?

    11. led 2024

    @daisymaminka na stránke Phillips to majú popísané pekne a stručne. Po oholení sa to môže použiť ihneď, po akejkoľvek depilácií treba počkať 24 hodín. A môže sa to robiť 1x za 14 dní. Ešte sú tam bezpečnostné podmienky skrz opaľovanie atd. Ten výboj spáli korienok. A ako už bolo spomínané vyššie, chĺpky majú rôzne fázy rastu, takže než to zaberie na všetky, trvá to cca 3 mesiace pravidelného používania. Na vrastajúce chĺpky je to práve ideálne, takže vravím, za mňa spokojnosť. Možno by som si spätne prepočítala aké je výhodné ísť na profi ošetrenie a nebabrať sa s tým doma sama.

    11. led 2024

    @daisymaminka už jsem tu nebyla... taky doporučuju si to na stránkách nastudovat. Na třísla to používám tak jednou za měsíc, ono něco průběžně doroste, tak to setnu holítkem a pak použiju lumeu.

    12. led 2024