1 / 1

    Naši kluci mají Topgal. Tretak stále nosí ten co dostal do první třídy.

    9. led 2024

    Za me ideal jit nekam do prodejny, kde vedi... Mam prvnacku a vse pro prvnaky ji bylo male, nesedelo.. takze ma predstava goma z gauce byt mohla jakakoliv, vybrano bylo neco uplne jineho 😁

    9. led 2024

    Zkusili jsme kdeco a nejlépe seděl Beckmann (který na prodejnách téměř není k vyzkoušení).
    Teď je dcera v druhé třídě, taška je stále jako nová a není na ni nic, co bychom chtěly jinak.
    Za nás tedy mohu jedine doporučit

    9. led 2024

    U nás mají obě děti od první třídy Boll schoolmate. Dcera teď ve třetí (k Vánocům) vyměnila za Topgal. Ten Boll je podle mě super, ptz je lehký, má nastavitelná záda, bederní a hrudní pás. Aktovku podle mě do třetí třídy by už žádné dítě nosit teda nechtělo ...

    9. led 2024

    Dcera dostala novou aktovku v půlce třetí třídy, nosí ji doteď (sekunda) a ještě pár let asi bude. Ve světle toho mi nevadí, že tu první neměla moc dlouho. Stejně tak syn, druhou aktovku měl hned na začátku druhé třídy. Naše děti byly na začátku docházky maličké a nechtěla jsem jim hned kupovat velkou aktovku. A ta malá holt velikostně přestane stačit velmi brzy.

    9. led 2024

    Jinak doporučuji kupovat školní pomůcky opravdu jen podle seznamu , který dá škola. Děti můžou neco dostat od školy, od města atd. Naše děti třeba vůbec nepotřebovaly desky na písmenka, učitelky jim hromadně koupily kobercové desky + písmenka na sucháč. Nekupovat iniciativě nic dopředu.

    9. led 2024

    Já kupovala dceři aktovku Oxybag, do 1.třídy a velice brzy jsme bojovaly s místem, od poloviny 2.třídy má batoh Topgal a je perfektní 👌 aktuálně řeším odklad pro syna a pristi rok mu budu kupovat batoh hned do 1.tridy, tedy již zmíněný Topgal 🤗
    A já teda hlavně doporučuji si batoh vyzkoušet, ono záleží jak dítěti "sedne" 🍀

    9. led 2024

    Aktovka Oxybag ma ju od prvého ročníka a teraz je už v 3 a aktovka je stále ako nová.

    9. led 2024

    Dcery maji Ergobag ,starší dcera čtvrtým rokem.

    9. led 2024

    U nas se osvedcily jako prvni aktovky s vikem. Penal rozkladaci s jednim zipem, nikoli patrovy. V tom by se nase deti ztratily. Holce jsem pak kupovala novy skolni batoh do 3.tridy, klukovi ta mala aktovka vydrzela az do konce 4.tridy. pak uz mel taky batoh.

    9. led 2024

    Máme Ergobag. Jako plus vidím pás přes hrudník a přes břicho. Nemá boční kapsičku na pití (na prodejně vysvětleno, že není vhodné mít zatíženou jednu stranu více). Uvnitř má jednu velkou kapsu a v ní rozdělení, stahuje se na tkaničku + víko přes vrh, pak ještě oddělenou menší kapsu - my zde nosíme pití a svačinu. Myslím, že druhá třída vydrží v pohodě. Do třetí uvidíme.

    9. led 2024

    Syn je ve druhé třídě a má Beckmann, který jsme kupovali do 1. třídy. Je kvalitní, má spoustu vychytávek, krásná, pořád jako nová. Jenom teda přestává stačit prostor a do třetí třídy to bude určitě chtít větší.

    9. led 2024

    Naši kluci začínali 1. třídu s aktovkami (Herlitz a Hama), ale moc nevyhovovaly. V aktovce se jim sešity muchlaly, zkoušeli jsme různé systémy desek na sešity, ale nic nefungovalo. Ve 2. třídě už starší aktovku nechtěl, že mají všichni batohy. Tak jsme pořídili batoh, nejlíp nám vyšel Boll school mate. A konečně se i vyřešil problém s deskami, protože žádné nejsou potřeba, batoh má v hlavní kapse dvě přihrádky na sešity. Z batohu jsem byla tak nadšená, že jsem ho hned koupila i mladšímu. Teď jsou ve 3. a 4. třídě, batohy stále slouží a velikost stačí. Jak jsme chodili po obchodech a vybírali, líbily se mi i Beckman a Ergobag. Topgal naopak vůbec.

    9. led 2024

    Syn má aktovku Still a už vidim jak o prázdninách kupujem batoh. Skoro nic se mu do toho nevejde, ale tak nějak jsem s tím počítala a chtěla mu dopřát to, co si vybere

    9. led 2024

    Topgal maji vsechny tri deti, brala jsem hned batoh pro 4.-5. tridu. Syn by nosil dal, ale ted v seste tride dostal na vanoce novy (taky topgal). Dala jsem jim vybrat hned vzor, ktery byl na delsi dobu. Myslim, ze tento batoh by stacil az do 9. tridy.

    9. led 2024

    V první třídě jsem kupovala Topgal a letos jsem vyměnila za Boll. Je lehčí a na zádech líp sedí. Holka je hodně hubená.

    9. led 2024

    Obě děti mají Topgal.

    9. led 2024

    syn má ergobag už 2rokem. u dcery budeme zkoušet backmann

    9. led 2024

    Taky děti mají Topgal batohy. Starší dcera měla rovnou větší, doporučený velikostně od 2.tridy. Seděl ji, byla i větší. Od 4.tridy má jiný, nelíbil se jí už dětský vzor (má značku Bagmaster a nejsem s ním spokojená, ten nebrat ). Mladší jsme vybrali jiný typ Topgalu, menší a ma ho doteď, je ve 3.tride. Zvládne podle mě ještě i 4. Místa v něm je dost. A vypadá pořád hezky, peru 2-3x do roka v pračce. Z jiných věcí, co se osvědčilo - strouhatko na baterky (Lidl), počkat si na zápis - dostanou barvičky, tabulky, atd. Až pak koupit. Místo temperek barvicky z Pepca v těch kelímcích. Do zásoby vždy mít doma tyčinkové lepidla 🙈

    9. led 2024

    Oxybag se nám nevěsel do školní skříňky, takže teď po půl roce je taška orvana. Dostane k narozeninám novou. Starší měl topgal, po dvou letech i vyprání jak nová. Koupila jsem rovnou pro 3 třídu. Mladší má pro první a málo místa, přezka místo zipu, velký špatný. Oxybag už nikdy.

    9. led 2024

    Dcera ve 4.tride a má Beckmann, orad se vse vleze, i dny, kdy nosi fletnu a sesit do nauky, pořád ve skvělém stavu, peru cca 3x ročně. Pokud ho bude chtit, bude ho mit i do 5.tridy. Syn v druhé, má tmavší barvu a je jak nový 👍

    9. led 2024

    Moje dvě děti měli Topgal,a kupovali jsme hned ten větší ( myslím 3-5 třída) a vydržel jim celý první stupeň)

    9. led 2024

    A lze prát v pračce 😁

    9. led 2024

    Syn měl klasickou aktovku Belmil .. ale je to už 7 let a přišlo mi, že tenkrát měly skoro všechny děti aktovku, málokdo batoh. Dcera je teď v první třídě a má Beckmann a já jsem teda fakt spokojená.

    9. led 2024
    9. led 2024

    Za mě batoh, je daleko přehlednější než aktovka s víkem. Dobrou zkušenost mám s Topgalem a Bagmasterem.
    Jeden Topgal u nás už jede 7 let - mladší syn ho zdědil po starším. Prvních 5 let vypadal pořád jako nový, teď už je trochu jetý a loni jsme museli nechat vyměnit jeden zip. Ale na příští rok už asi synovi koupíme nový.

    9. led 2024

    Naše má Beckmann, je fajn, lehka, má poměrně dost vychytavek.
    Ale líbila se mi třeba i Boll (ale ten se ji moc nelíbil vizuálně) a pak taky Bagmaster.
    Třeba Baagl mi přišel nejen větší ale i těžší.

    9. led 2024

    Syn je teprve v první třídě a koupili jsme BOLL, kromě toho že nemá nějaký populární design, jsme žádné negativum nenašli. Má kapsy na učení a místo na penal.V pohodě tam dáme i teplé kalhoty do družiny a do další kapsy se vejdou dokonce dvě krabičky se svačinou. Po stranách láhve na pití. A jsou tam uvnitř i malé kapsičky na klíče,ISIC, blbustky i kartičky Pokémonů. Takže predpokladam,že vydrží i další roky. Jiný natož bych nekupovala.
    Krásne i sedí na zádech a má popruhy na zapnutí na hrudi i břiše. Za mě fakt super. A syn si zatím taky nestezoval

    9. led 2024

    Aktovka Baagl

    9. led 2024

    Obě děti mají Bagmaster. Deti jsou průmerné postavy a nosí se jim dobře. Třeťačka ho nešetří a je stále v dobré kondici 😀 Kapacitne stačí.

    9. led 2024

    Dcera v prvni tride ma aktovku Stil. Vleze se ji tam vsechno skolni a kalhoty na ven do druziny, tak predpokladam, ze vydrzi i do druhe tridy velikostne. Kdyby s sebou ale mela nosit jeste treba neco na krouzek, uz se ji to tam nevleze. To je uskali aktovek. Maji super zapinani toho odklapeciho vika. A v porovnani s jinymi aktovkami spoluzaku (stridame se ruzne v dovazeni a vyzvedavani, tak mivam v aute tri ruzne aktovky/batohy) mi prijde nejlehci. Se znackou jsem spokojena, budu od nich brat asi i batoh, pokud dceri sedne.

    9. led 2024

    Dcera mela aktovku Hama, ale ve deuhe tride uz to v ni bylo na knop, potrebovala i vetsi penal. Od treti ma Topgal pro 4.-5.tr. Z vychytavek doporucuji elektricke orezavatko na tuzky (prvni druha trida furt neco vymalovavaji a porad se orezava), pak nechat vyrobit razitko se jmenem-to nejmensi a samolepici stitky se jmenem-u nas museli mit vse podepsane, dostavali tunu prac listu a to bychom se upodepisovali.

    9. led 2024

    Za me batoh, akotovky byvaji prostorove mensi a pochybuju, ze dite ve 3. tride bude chtit nosit aktovku. Syn je tedy zatim v prvni, tak nevim, jak dlouho velikostne vydrzi, ale ma Topgal. Ma hrudni i brisni pas. 3 kapsy, kam se vejde zatim ucivo ve dvou deskach, penal i 2 krabicky se svacinou a furt tam je dost mista.

    9. led 2024

    Syn, když šel do první třídy měl batoh Ergobag, to měřil cca 120 cm. Teď je ve 4. má 150 cm a má ho stále, protože má nastavitelná záda.

    10. led 2024