1 / 1

    Me by se to z dziskou libilo na venkovni svatbu...nebo kdyz uz jen do te hospody...ale asi ti bude zima i na zamku a me by se to asi nelibilo ..max bila a to zas mit nemuzes...

    24. dub 2024

    Nebo mě napadl bílý svetřík,to by vypadalo líp,s dziskou by se mi to nelibilo

    24. dub 2024

    Sako, nebo svetřík, na svatbu se džiska nehodí.

    24. dub 2024

    Uvnitř zámku by zas taková zima být nemusela, dzisku bych na svatbu nebrala

    24. dub 2024

    Byla jsem na svatbě, kde měla dzisku pres svatební šaty i nevěsta ☺️, takže za mě proč ne 😊

    24. dub 2024

    Jestli se nejak extra neotepli, bude v zamku desna kosa. Tam je kolikrat kosa i v lete. Takze neco by to chtelo.
    Zalezi na stylu svatby, nekam by se dziska hodila, nekam ne. Ja obleceni hostu neresila, meli jsme svatbu na hrade a vetsina hostu musela do kopce asi 2 km pesky. Nekteri prijeli na posledni chvili, zdaleka, s malymi detmi, takze meli i dziny. Nevadilo mi to, hlavne ze prijeli. Ale kdyz nekdo resi svatbu do posledniho detailu, mohla by mu dziska vadit.

    24. dub 2024

    Lepsi by byl svetrik, bezovej, bledemodrej, ruzovej… dziska k tomu bude vypadat cool, ale neni to uplne svatebni. Resp na nejakou venkovni boho svatbu klidne, ale na zamek se to uplne nehodi. Neni to zadna hruza, kdyz budes mit dzisku, ale neni to ani uplne idealni.

    24. dub 2024

    Obřad na zámku bude tak 30 minut, to vydržíš..
    Ale pokud jsi zmrzlina, tak nějakej svetřík 😉

    24. dub 2024

    Klidne i dzinsku, dle stavu teploty a na foceni sundat 😉

    24. dub 2024

    Džísku nee 😎

    24. dub 2024
    apacheee
    AMBASADORKA

    Svatby hodně fotím a řekla bych, že džínsky jsou na každé svatbě. Mně osobně se to třeba líbí 🙂 Na úplně hogofogo svatbu bych se jí asi vyhla, ale na drtivou většinu svateb proč ne🙂

    24. dub 2024

    Já jsem loni přes podobné šaty džínsku měla a viděla jsem i takové vyšivané džínové bundičky pro nevěsty přes šaty. Mě se to líbí. Ale jí ji měla na venkovní svatbě s grilovaným seletem a sudem piva.
    Já nemám moc ráda saka, na svatbu na zámku bych pořídila nějaký rozpínací svetřík, asi bych si připlatila za materiál, já bych asi volila bílý a možná vyšivaný perličkami, nebo teď se nosí taková ta zapraná světle modrošedá barva.

    24. dub 2024

    Za mě ano , mě se hosté ptali zda nevadí to a to. Tak se pro klid zeptej a užij si to 😄

    24. dub 2024

    @alianan bily svetrik nemuze 🤭😅 nemelo by to byt ;)

    24. dub 2024

    @veronicka89 A za mě třeba radši bílý světřík (pokud nebude celá bílá) než černý...na svatbu. Nevíme, jak moc je uživatelka blízká nevěstě, trošku přísnější na oblečení bych byla u svědkyně, sestry nevěsty apod., u vzdálenější přízně nebo jen kamarádů, kteří nejsou někde v první řadě, by mi to bylo jedno, byla bych benevolentnější a byla bych hlavně ráda, že dotyčná dorazila, než abych řešila, zda "urazím" džínskou nebo ne 😀 Hlavně záleží na stylu svatby, pokud je oslava následně v nějaké hospodě, tak předpokládám, že to nějaká hogofogo svatba nebude.

    25. dub 2024

    @veronicka89 Běžně se na svatbu nosí bílá sáčka, u doplňků se bílá moc neřeší.
    Ale tak existuje mnoho jiných barev, které ty šaty snesou.

    25. dub 2024

    @alianan me je to uplne jedno , ale vim ze vseobecne je proste bila tabu ... nereknu kabelku , ale cadt odevu je v podstate NO GO ...

    25. dub 2024