christinefilipkova
22. kvě 2017
688 

Testování kapek ENTICON

Nejdříve bychom s Tadeáškem chtěli poděkovat za vybraní. Vůbec jsem to nečekala a o to víc jsem pak byla mile překvapena, když přišla zpráva, jelikož Tadeáš trpěl na koliky/prdíky od narození.

Vyzkoušeli jsme snad vše možné (probiotické kapky Biogaia, Babycalm, Espumizan, Sab Simplex, poté jsme ještě vyzkoušeli masáže, nahřívání bříška i cvičení nožičkami, ale bez jediného efektu - malý neustále plakal a tlačil - nemohl se sám bez pomoci vykakat, bylo nám ho líto.

Najednou jsem narazila na možnost zapojit se do testování tady na MK. Byla jsem ráda a tak jsem říkala, že za zkoušku nic nedám a ono to vyšlo. 🙂 

Kurýr přivezl balíček někdy k večeru, takže jsme začali testovat již ten den, než šel Táda spát. 

Enticon je suspenze, která obsahuje: 

- 1 sáček probiotik

- 1 lahvičku simetikon ve vodním roztoku (lahvička je s kapátkem) 

Sáček s probiotiky naředíte s vodním roztokem a uložíte do lednice, aby se zlepšily probiotické vlastnosti. Podotýkám, že před každým použitím se musí lahvička protřepat.

Veliký plus je, že příchuť je jahodová, tudíž nasládlá a dětem to chutná.

Jediné, co bych vytkla - že přípravek se musí do 14ti dnů spotřebovat. 

Synovi jsem dávala 20 kapek 1x denně, ale smí se dávat i 20 kapek 2x denně. Zlepšení přišlo již druhý den, takže po pouhých 40 kapkách byl Tade spokojené a usměvavé miminko a tímto děkujeme, že jsme mohli Enticon testovat právě my. 

#test_enticon

Začni psát komentář...

Odešli