22 / 24
    První spinkání v nové posteli

    Klárky nová postel je moc pěkná 🙂 Mohu se optat, kde jste jí zakoupila ? Děkuju SimčaK

    3. pro 2011

    Je od firmy Domestav. www.domestav.cz.

    3. pro 2011

    A neměla problém tam usnout? Taky se mi líbí 🙂

    3. pro 2011
    Komentář byl odstraněný

    @si Spala během chvilky a spala skoro 3 hodiny. Běžně spí tak max 2 hodiny. Uvidíme jak to bude v noci a v kolik hodin dorazí k nám do ložnice. Co Tomík, už má taky velkou postel?

    3. pro 2011

    Nemá. Chtěli jsme k Vánocům kvůli mimi, ale to padlo,tak to nehrotíme. Ale až ho tam dám, tak budu zavírat vrátka, co má ve dveřích, aby si nešel třeba v noci hrát do koupelny.
    Přes den spává tak 1,5-2h - protože po 2h ho budím. Byl schopný spát jen 9,5hodin přes noc. Když mu omezuju denní spaní, je to lepší. Usíná kolem osmé a vstává kolem půl sedmé.

    3. pro 2011

    @si My už jsem museli koupit postel. Klára tak od srpna odmítá spát v postýlce, takže do teď spala na zemi pouze na matracích, než jsme něco vybrali. Když spinká, tak nechávám otevřenou jenom naši ložnici, ostatní pokoje jsou zavřené. Klára zatím nedosáhne na kliku 🙂 Ale je to takový mamináč, že by v noci jinam než k nám do postele nešla. Klára teď usíná tak po deváté a vstává nejpozději o půl sedmé ráno. Přes den spí tak hodinu, max 2 hodiny. Dneska jsem ji nechala ať si vyzkouší novou postel...

    3. pro 2011