52 / 74
    Kdo se zastaví na kafčo s buchetkou? :-)

    mnaaaam 🙂

    19. kvě 2013

    No to ne! 🙂 Teď? Když se člověk denně potí s Jillian? 😀

    19. kvě 2013

    @lukyte Teta, tak přijeď! Ještě je půl plechu. Ale životnost tipuju max do večeře ;-D Manžel je poslední dobou jak těhotný.... 😀

    19. kvě 2013

    @mae2la Já taky tak.... Ale co, za tu dřinu je malá odměna v cajku 😉

    19. kvě 2013

    @bluetweety 🙂 Souhlasím, v tom případě poprosím o recept! Vypadá to opravdu nebebožsky 🙂 Dnes dělám štrůdl naslano, ať máme taky trošku změnu, ale tenhle skvost bude co nejdříve 😉

    19. kvě 2013

    @bluetweety Jéé kdyby to šlo jsem tam vcuku-letu tetoooo 😀 Vypadá dobre fakt mnamina 😉

    19. kvě 2013

    No tak ten je... Co je to za buchtu?

    19. kvě 2013

    @lucynka46 No recept je to na Margotku, ovšem já jsem si to trošku předělala 🙂

    = uvařit vanilkový pudink ze dvou sáčků a 3/4 litru mléka, nechat vystydnout. Hlavně nesladit!
    = vyšlehat 4 žloutky s 20dkg cukru, přidal deci oleje, deci vody, 25dkg polohrubé mouky, vanilkový cukr, celý prdopeč, kakao dle chuti. Vmíchat sníh ze 4 bílků.
    = těsto nalít na plech a lžičkou do něj dávat "bobečky" vychladlého pudinku. Upéct.
    = po vychladnutí natřít buchtu dvěma vyšlehanými neoslazenými šlehačkami, posypat nastrouhanou hořkou čokoládou. Je to mňamka hned, ale druhý den je to božské. Já do těch dvou vyšlehaných šlehaček vmíchám ještě jednu zakysačku. Je to ještě lepší!!

    @mae2la

    19. kvě 2013

    @mae2la
    @lucynka46
    Jinak holky původní recept je taky mňamózní:
    25dkg polohrubé mouky
    20dkg cukru
    1vanilkový cukr
    1prdopeč
    4 vejce
    1 dcl vody
    1 dcl oleje

    = utřít přísady jako obvykle, přidat sníh ze 4 bílků, dát na plech. Lžící dávat bobečky čokoládového pudinku uvařeného ze dvou sáčků pudinku a 3/4 litru mléka - neslazeného. Upéct. Po vychladnutí potří 4 zakys. smetanami. Navrch nastrouhat dvě velké Margot tyčky. 🙂

    19. kvě 2013

    děkuji:o)

    20. kvě 2013

    @bluetweety Moc děkuji! 🙂

    22. kvě 2013