1 / 74
    Bramborová kaše (mléko Hipp), dušený losos na kmíně, vařený vaječný žloutek. To byla mňamka!

    to jsi uvařila lososa ve vodě? vypadá to dobře ...

    14. črc 2012

    @kaceenka Jo jo, normálně jsem ho podlila vodou a podusila. Děkuju. Podle rychlosti, s jakou to zmizelo bych řekla, že to nejen dobře vypadalo 😀

    14. črc 2012

    ten můj žroutík zbaští všechno, ale nad lososem se ofrňuje a nechce, nechápu, taková mňamka! 😝

    14. črc 2012

    U nás ryby moc nejedou :-/ Můžu se zeptat jak velký plátek si měla a jak dlouho se dusil?

    25. srp 2012

    prej morské ryby se nemaj tak do 4 rokov tak nevím holky

    25. srp 2012

    @michaela275 Ano,tento názor býval,ale podle nejnovĕjších výzkumů se s mořskými rybami nemá čekat až do druhého roku,ale mají se zavádĕt od ukončeného 8.mĕsíce. Protože pokud bude dítko na mořské ryby alergické,tak tak bude pořád a nic na tom nezmĕní ani to,že se s nimi počká až po druhém roce. Naopak,čím dřív se dítĕ s alergenem potká,tím líp. Ostatnĕ stejnĕ jako s lepkem 🙂

    25. srp 2012

    @malapeta Mĕla jsem kousek cca 150g veljý a dusil se 15minut. Je to rychlovka 🙂

    25. srp 2012

    Děkuji 🙂

    25. srp 2012

    to bych si dala taky 😀

    18. pro 2012

    @bluetweety od kolika mesicu jsi mu takhle varila? Sof je 10mes. a prijde mi, ze ji porad tocim jen mixy zeleniny a sem tam maso/vajicko.. diky 😉

    24. bře 2014

    Juuu, no asi od toho devátého. Ono se dá vymyslet spoustu variant. Mě třeba hrozně bavilo vymýšlet miminkovské alternativy našich jídel. Prostě tak, ať to není pořád jen zelenina a maso v dušené formě na milion způsobů😀

    24. bře 2014