8 / 78
    RAW jahodový cheesecake

    Bez cukru, vajec, mouky, mléka a pečení...

    Ingredience:
    1. patro
    200g mandlí
    200g datlí
    50g kokosu

    2. patro
    400g kešu namočených 5 hodin ve vodě
    100g kokosového oleje
    100g agávového sirupu
    100g šťávy z čerstvého citronu
    špetka mořské soli

    3. patro
    300g jahod, 1 banán

    1. patro: rozmixovat mandle s datlemi a kokosem do vláčné hmoty a rozprostřít ji do dortové formy (dno vyložit potravinářskou folií)

    2. patro
    všechny ingredience rozmixovat na hladkou krémovou hmotu

    3. patro: 300g jahod rozmixovaných s 1 banánem

    Dort nechat zhruba 12 hodin v ledničce, aby se spojily chutě. Před podáváním je lepší ho dát na chvilku do mrazáku, aby se dobře krájel.

    20. únor 2015

    to vypadá supr!

    25. bře 2015