Začínají moje pokusy se sušičkou a krekry. Nyní mi moc chutnají spíš tenčí, křupavé a plné chuti. Tyto krekry jsou bez potřeby je čímkoli mazat. Pokud bych je upekla méně, nechaly by se ohýbat jako palačinky a výborně by mi v nich chutnala čerstvá okurka. Mňam 🙂
1 cibule 1 stroužek česneku 1 lžička spiruliny 1 malá cuketa mořská sůl 2 listy nakrájené řasy nori
Postup:
Rozmixuji vše, kromě lněného semínka a nori řasy. Semínko a nori řasu přidám již do umixované směsi. Lžící tvořím placičky, které suším v sušičce dle chuti, čím déle tím křupavější 🙂
Začínají moje pokusy se sušičkou a krekry. Nyní mi moc chutnají spíš tenčí, křupavé a plné chuti. Tyto krekry jsou bez potřeby je čímkoli mazat. Pokud bych je upekla méně, nechaly by se ohýbat jako palačinky a výborně by mi v nich chutnala čerstvá okurka. Mňam 🙂
Ingredience:
1/2 hrnku namočeného hnědého lněného semínka (12 hodin)
1/2 hrnku namočené loupané pohanky (12 hodin)
1 cibule
1 stroužek česneku
1 lžička spiruliny
1 malá cuketa
mořská sůl
2 listy nakrájené řasy nori
Postup:
Rozmixuji vše, kromě lněného semínka a nori řasy. Semínko a nori řasu přidám již do umixované směsi. Lžící tvořím placičky, které suším v sušičce dle chuti, čím déle tím křupavější 🙂