1 / 1

    Sušené droždí moc nepoužívám, ale když už, smíchám vše dohromady a nechám vykynout. U klasického droždí udělám omládek a pak až ostatní suroviny.

    8. bře 2022

    Sušené se sype rovnou do těsta a nechává se kynout dohromady. Teda já to tak aspoň vždycky dělám

    8. bře 2022

    Suseny davam do mouky

    8. bře 2022

    ja delam kvasek i ze susenyho, vypadá ok

    8. bře 2022

    @nijij tak já dělám kvásek i že sušeného

    8. bře 2022
    8. bře 2022

    Zamíchala si to když si to nasypala do vody?

    8. bře 2022

    Protože tohle podle mě dobře vzejítý kvásek není

    8. bře 2022
    bakaci
    autor

    Tak jsem hodila nový příspěvek...jak to dopadlo 😤

    8. bře 2022

    Ja teda používám normalni droždí,necham ho “vybublat” v mliku nebo u pizzy ve vodě zvlášť.Pak suroviny teprve smicham.U těsta na pizzu prisypu mouku,kdyz je potřeba,aby se nelepilo.Zadelam normálně metlama na těsto,pak upravim do bochanku a necham kynout v teple 🍕.

    8. bře 2022
    8. bře 2022

    Já dělám pizzu že sušeného, ale všechno smíchám dohromady a pak nechám kynout

    8. bře 2022

    Četla jsem pozdější příspěvek. Kvásek byl, ale pozdější postup byl špatný. Mouka a olej

    8. bře 2022

    @bara88 byl v pořádku

    8. bře 2022