Sušené se sype rovnou do těsta a nechává se kynout dohromady. Teda já to tak aspoň vždycky dělám
Suseny davam do mouky
ja delam kvasek i ze susenyho, vypadá ok
Ano
Zamíchala si to když si to nasypala do vody?
Protože tohle podle mě dobře vzejítý kvásek není
Tak jsem hodila nový příspěvek...jak to dopadlo 😤
Ja teda používám normalni droždí,necham ho “vybublat” v mliku nebo u pizzy ve vodě zvlášť.Pak suroviny teprve smicham.U těsta na pizzu prisypu mouku,kdyz je potřeba,aby se nelepilo.Zadelam normálně metlama na těsto,pak upravim do bochanku a necham kynout v teple 🍕.
Já dělám pizzu že sušeného, ale všechno smíchám dohromady a pak nechám kynout
Četla jsem pozdější příspěvek. Kvásek byl, ale pozdější postup byl špatný. Mouka a olej
Sušené droždí moc nepoužívám, ale když už, smíchám vše dohromady a nechám vykynout. U klasického droždí udělám omládek a pak až ostatní suroviny.