@veroniquez já tam mám první vrstvu listový špenat s česnekem a mozarelou, druhé patro jsou rajčata s mozarelou a čerstvým sýrem, třetí parto je špenát, fazolky a mozzarela a končím vrstvou lasagni na to potřu čerstvý sýr, položím platky rajčat a zasyu parmazánem, nakonec jsem zalila vývarem tak cca 3 -4 dcl....kořením bazalkou, pepřem, solí 🙂 ten čerstvý sýr mám místo bešamelu, asi by byla dobrá i zakysaná smetana, ale tu jsem neměla 😀
@veroniquez já s tofu nějak neumím vařit 😀 či se toho bojím, nevím proč si myslím, že mi to nebude chutnat 😀
A měla jsi někdy sojové maso? Je to to samé 🙂 Já maso nejím, takže tofu je pro mě jedna z variant, mě chutná, a třeba zrovna v těch lasagních vůbec nepoznáš, že je to tofu.. Já ho připravuji se sojovou omáčku, dochutíš a je to v pohodě 🙂 Tak Tvůj recept si asi poznamenám a někdy ho vyzkouším, já dělám lasagne úplně jinak, patlám se s bešamelem atd. ale ten Tvůj vypadá jednodušeji 😀 Akorát na špenát je muž alergický, netušíš, čím nahradit, aby to bylo dobré?
Potřebovala bych tě mít doma, ten můj je po mě pořád chce a mě se do nich tak nehce ☹
Jů, zítra se zrovna chystám na lasagne s tofu! 🙂 Jak děláš zeleninové?