73 / 322
    křehké rybí karbanátky pečené v troubě s brkašou :)

    omlouvám se za kvalitu toky, je mobilová...někde jsem zašantročila kartu do fotáku :(

    3. kvě 2013

    prosim receeept! 🙂

    3. kvě 2013

    Ingredience:
    400g filetu mořské ryby s bílím masem
    4 cibule - nejlépe jarní 🙂
    bylinky - např koriandr, tymian či bazalka ( já měla čerstvou bazalku a tymián )
    cca 4 lžíce vývaru
    v originale bylo 2 lžíce rybí omáčky - nahradila jsem francouzkou hořčicí 🙂
    sůl, pepř
    1 lžíce olivový olej
    celozrnna strouhanka či mouka na obalení
    máslo či olivový olej na pečení
    rybu a cibuli pokrajíme na kousky a smícháme s ostatními ingrediencemi...vytvoříme karbanátky ( já jich měla 7 menších )obalíme ve strouhance a dáme do vymaštěného pekáčku a na každý položime kousek másla či zakapneme olivovým olejem dle toho co jsme použily na vymazání 🙂 pečeme na 180°C cca 30-40 minut....

    @oksnov

    3. kvě 2013

    dekuji! 🙂

    4. kvě 2013