65 / 322
    Inspirace Libanonským Tabbouleh - zapečený bulgur,rajče, špenat, bazalka máta a petrželka

    Ingredience:
    cca150g bulguru
    4-5 rajčat
    100-150g listového či baby špenátu
    2-4 cibule
    2 stroužky českého česneku
    bazalka, máta, petžel - aspoň hrst
    sůl, pepř
    osmahneme si cibulku ( ja dělala na domácím nesoleném sádle) a přidáme nasekaná rajčata ( pokud rajčata nepustí moc vody můžeme trochu dolít ) špenát, sůl a pepř a cca 5 minut vaříme ..poté odstavíme z plotny a přidáme česnek a nesekané čerstvé bylinky. Bulgur uvaříme dle návodu a přidáme do směsi, zamícháme a dáme do zapékacího pekáčku...pečeme na 200°C cca půl hodiny....

    23. dub 2013

    @babettaboo Dnes ho zkouším, jen jsem přidala parmezán 🙂

    5. kvě 2013

    luxusni a navíc jednoducha věc!!!diky za tip!!jen jsem nemela listovy spenat,tak jsem do nej dala porek a pažitku a trochu dochutila sypanym Wurzlem a k tomu udelala okurky na mleku!!často od vas beru inspiraci,takze ještě jednou moc diky a tesim se na další super recepty!!

    15. kvě 2013

    @eeefffaaa moc děkuji 🙂

    15. kvě 2013