@babettaboo Dnes ho zkouším, jen jsem přidala parmezán 🙂
luxusni a navíc jednoducha věc!!!diky za tip!!jen jsem nemela listovy spenat,tak jsem do nej dala porek a pažitku a trochu dochutila sypanym Wurzlem a k tomu udelala okurky na mleku!!často od vas beru inspiraci,takze ještě jednou moc diky a tesim se na další super recepty!!
@eeefffaaa moc děkuji 🙂
Ingredience:
cca150g bulguru
4-5 rajčat
100-150g listového či baby špenátu
2-4 cibule
2 stroužky českého česneku
bazalka, máta, petžel - aspoň hrst
sůl, pepř
osmahneme si cibulku ( ja dělala na domácím nesoleném sádle) a přidáme nasekaná rajčata ( pokud rajčata nepustí moc vody můžeme trochu dolít ) špenát, sůl a pepř a cca 5 minut vaříme ..poté odstavíme z plotny a přidáme česnek a nesekané čerstvé bylinky. Bulgur uvaříme dle návodu a přidáme do směsi, zamícháme a dáme do zapékacího pekáčku...pečeme na 200°C cca půl hodiny....