arien_black
6. pro 2018
309 

Naše dva týdny s Peppinou

Když jsem narazila na článek o testování hraček s prasátkem Peppou, neváhala jsem a zkusila štěstí. Davídek její příběhy miluje. Každý den vidí několik dílů v tabletu a v tu chvíli je mu jedno, jestli mluví česky, anglicky nebo třeba maďarsky. Knížku musíme číst každý den. Když přišla zpráva, že jsme byli vybraní, byla jsem opravdu mile překvapená, že se na nás štěstí usmálo. Za týden kurýr dovezl balíček. K testování jsme dostali Peppu na pláži.

Zdroj fotografií: zuriel.cz

Krabička ve tvaru prasátka Davídka ihned zaujala. Velká je tak akorát pro malé dítě. Momenálně jsme nikam necestovali, ale až pojedeme na Vánoce k babičce, pojede hračka určitě s námi. Vejde se tak akorát do dětského batůžku.

Uvnitř krabičky je nakreslený obrázek pláže a moře. Součástí je figurka prasátka, plastové lehátko a hrad z písku. Peppa je asi v plavkách. Nemá červené šaty, jak mě syn upozornil. Dále je součástí také ovládání vydávající 6 různých zvuků. Baterky byly součástí balení, což je fajn. Všichni známe zklamání v dětských očích, pokud dítě dostane dárek na baterky a žádné doma nemáme. Zvuky jsou spíše pro menší děti. Našeho tříapůlletého chlapečka už tak nezaujaly. Kolem roku, roku a půl věku by to bylo jiné. V tu dobu ho zajímala každá hračka vydávající zvuky.


Hračku jsme poctivě testovali. Peppině jsme postavili dům z lega i Dupla. Figurka má ohebné nožičky a akorát se vejde do Duplo autíčka, které máme doma.

Také s námi  vytvářela vánoční dekorace a téměř každý den plavala s Davídkem ve vaně. Figurka ale není příliš velká, takže občas jsme museli hledat, kam se nám i v našem malém bytě ztratila.

Je fajn, že tyto hračky nejsou primárně určené jen holčičkám. Mám pocit, že většina zboží s motivem prasátky Peppy jsou určené právě pro holky a přitom její příběhy mají rádi i kluci.
Závěrem bych ráda poděkovala Modrému koníkovi za možnost testování. Ještě jednou děkujeme.

#recenze #test_tmtoys

Začni psát komentář...

Odešli