Zeptam se, jsou to exfoliacni? Tyhle jeste neznam 😉
Já to zkoušela a čekala jsem o něco lepší výsledek. Kůže se loupala dlouho a teda na nártech to vypadalo,že mám nějakou nemoc. Tohle je ideální doba na to to zkoušet, v létě už bych to nedělala. 😁
@kamilanikola jj, prave vím. Ideálně když budu za 14 dni maximálně hotova, to nám začíná plesové sezóna 😊
@apacheee používám teda jinou značku (https://www.dm.cz/lirene-exfoliacni-maska-v-pon...), tak 5.den po koupání se mi začne olupovat kůže, tak si nohy napařím a sloupnu vše najednou ;)
hmmm, super, díky za tip, zrovna jsem jak struhadlo 🤣🤦♀️
Taky používám a za mě super, začnu se loupat asi do 3 dnů. Kupuji na jaře a na podzim.
@holkaokomodra jsem sama fakt zvědavá, letos ty nohy malém nevím proč fakt děsný
@apacheee jj ja taky, myslim, že dostali zahulit tou váhou v těhotenství a teď se dávají do kupy 🤣
@holkaokomodra tak ať se ti to brzo srovná
Holky,snad nevadi ze se pripichnu...
Jednu dobou jsem casto "sedela na noze". A tim se mi vytvoril flek (jak pata) drsny kruh polomer 2 cm... Ale v okoli kostky...muze za to to sezeno ...vim...snad chapete jak to myslim...fungovalo by to na to taky?
Používám kvalitnější jako
@fifina86 , je to neskutečná pecka.
Chtěla jsem ušetřit, koupila tyhle Balea a za mě bohužel cena odpovídá kvalitě. Na první vyzkoušení bych nedoporučila, neloupe se kůže tak dobře. Tak max na údržbu, ale je si teda radši připlatím za kvalitu.
Tak ať máš lepší zkušenost a nezanevřeš kvůli tomu na celý produkt jako takový.
@marketka_m myslím, že ne. Mám taky takový mozol a moc to na něj nefunguje.
@malenka3 kdBych to vedela nesedím takto blbě... No nevadí.třeba nejaky krem objevim co to obměkčí a dam vedet 🙂
@marketka_m na tohle pomáhá mazat, mazat, mazat 😉 a na nějakýčas myslet na to že ty nohy musíme střídat 😊
@morwisek já je střídám až když mě bolí... a to je hooooodně dlouho :D a čím mazat? nějaký tip? nebo i indulona :D haha.. babička říkavala nejlepší co existuje 🙂
@marketka_m a já si pořád říkám od čeho to mám...a toto mě vůbec nenapadlo...a je to pravda, věčně na té noze sedím. Já teď zkouším NOHY BOSE krém, ale nejsem schopna to dělat pravidelně...🤦♀️
@marketka_m já mám doma z dmka fialový zázrak je to přímo na nohy je to hutný mastný a fakt v kombinaci "měním nohy" mi to pomáhá a otlak zmizí. A teda ten fialový používám i když mám ty ponožky co tu dává
@apacheee na moje chodila jsou ty ponožky skvělý, je teda lepší si je tam nechat delší čas ale fungují. Jo a koupila jsem si v dm modrý krém na nohy a ten je teda slabý, ten bych mohla přes den jelikož se hned vstřebá ten fialový pěkně na noc a ještě ponožku ať pořádně působí 😉
@morwisek diky.t ten fialovy zazrak pujdu omrknout
Tohle vubec neznam. Pravidelne si male nohy masiruju např kostivalovou mastí. A ackoliv mam hodne suchou pokozku tak nohy hebke, žádné otlaky. Kdyz vidim nektery zensky v sandalech ufff
Me to loupaj deti.Ted jsem mela tu s ureou a ta se neloupe.Ani necitim zlepseni
Už mám za sebou pár značek a zatím vede pouze parasoftin.
Mně se na to projevila alergie 🙈 na nic alergii nemám, ale po tomhle (jiná značka) jsem měla nohy asi týden v jednom ohni a kopřivka jak hrom 🤦 a to jsem se tak těšila na jemné nohy 😅
Na me nefungovaly🤷🏻♀️ Nohy se mi loupaly jen kolem kotniku a na bocich chodidla. Tam, kde by to bylo potreba, se nedelo nic 😀
Tohle jsem vyzkoušela jednou a už nikdy 😵💫 Nejmíň 14 dní jsem vypadala, jak když mám lepru. Loupalo se to postupně po milimetru a když se to konečně na jedné straně doloupalo, tak na druhé už se mi stihla tvořit nová tvrdá kůže 🙈 Zlatá škrabka a pemza. Příště, až budu mít záchvat péče o nohy, tak si zajdu na pedikúru.
@marketka_m ano, to je pravda, dělají už nějakou chvíli Indulonu přímo na chodidla, bíločervená tuba, je tam, tuším, silice nebo olej z levandule, nádherně voní a na ty nohy je teda fakt skvělá, takže vtípky stranou a klidně koupit👍
To mě zajímá, děkuju za tip, vyzkouším 😉
@marketka_m vyzkoušej footlogix - je teda fakt drahý, ale vydrzi dlouho a už po týdnu máš krásné nohy. Nejradši mám 3+. Je to pěna, která se maže na nohy. Mně totiž úplně šíleně praskají paty a tohle to za pár dní kompletně zahojí.
Teď to navíc mají na modeláži ve výprodeji.
Tohle jsem vůbec netušila, že existuje... To musím taky vyzkoušet 🙂
Přidávám se s názorem, že kvalita odpovídá ceně. Jako nejsou úplně špatné, třeba po profi pedikúře jak najdeš, ale jsou mnohem lepší výrobky. Třeba zmíněný Lirene.
Naopak hydratační krém na nohy s avokádem přímo DM je super 🙂
Exfoliační ponožky mi doporučila kamarádka, která je s nima maximálně spokojená. Druhá kamarádka byla nešťastná, ani po 3 týdnech neměla nohy sloupané, ale kůže všude, hlavně v posteli 🙈
takže si dělám vlastní názor 🙂 Dnes mám 5. den po vyzkoušení (Lirene) a kůže už začíná praskat a pomalinku se loupat. Tak jsem zvědavá na výsledek. 🙂
Já jsem třeba teď měla viz foto. Dávala jsem si je na začátku prosince. Loupat se začalo cca za 14 dnů a ještě dnes mám velká ložiska suché škaredé neoloupané kůže. Vypadá jako bych měla špinavé nohy. Za mě bohužel tento výrobek ne.
@apacheee díky za inspiraci 😉
Používám a je boží. Nožičky, jak dětská prdelka.