M. čtvrtá fáze úvodní diety + pro mě potraviny z pozdějších fází
Dnes celkem pohodový den. M. dnes přestupuje na čtvrtou fázi, proto jsme dnes měli již tradiční (u nás) pečené skopové na česneku. A nějak mi vůbec nevadilo, že k tomu nebyl brambor🙂
Taky jsem se pokoušela péct. Zítra ochutnáme náš první GAPS chléb – ze slunečnicových semínek. Tak uvidím🙂
Dnes jsem si hrála s výrobou kokosového mléka a hlavně mouky (kupovat ji bych prostě doma neobhájila:D). A to čerstvé mléko mi fakt přišlo k chuti. A palačinky mi vlastně taky chutnaly…
M. už ode dneška jede na domácím kefíru.
Ráno: Smažená vajíčka, (kokosový muffin) + hrnek vývaru
Odpoledne: Pečené skopové na česneku + květákové placičky + kysané zelí + domácí majonéza
(Muffin, banán), vývar s masem a zeleninou, čerstvé kokosové mléko
Večer: zeleninový guláš + květákové placičky; palačinka s medem a (banánem) + probiotika
Krajíček GAPS slunečnicového chleba s máslem
(potraviny v závorkách jsou zařazeny z pozdějších fází)
Večer jsem ochutnala já i m. čerstvý vychladlý GAPS chléb ze slunečnicových semínek. Nevím, jestli se úplně povedl, měla jsem z něj zvláštní pocit…
Začni psát komentář...