ann_87
26. únor 2019
37 

Voňavé testování aviváží Silan

17. črc 2019

Byla jsem velmi potěšena, že jsem byla vybrána, abych mohla otestovat výrobky Silan, které běžně a ráda používám. A že půjde o voňavé testování, o tom nebylo pochyb už při doručení balíčku, který voněl na dálku.

V balíčku bylo celkem 5 produktů značky Silan, takže bylo z čeho vybírat:

Nejdříve jsem všechny tři aviváže otevřela a vybrala si dle vůně, kterou vyzkouším první. První volbou byla kokosová aviváž. Po vyprání několika praček prádla a rozvěšení na sušáky byl byt příjemně provoněný. Prádlo vydrželo vonět i po doschnutí a vyžehlení. Avšak, jakmile se vůně rozležela, prvotní nadšení pominulo. Vůně se mi nezdála již tak příjemná jako na počátku, ale podotýkám, že hodnocení vůně je velmi subjektivní a i přesto doporučuji vyzkoušet. Třeba zrovna vám se vůně zalíbí. Jedná se o poměrně zajímavou vůni. Tuto aviváž ale u nás řadím mezi běžné aviváže a zřejmě ji kupovat nebudu.

Jako druhá přišla na řadu aviváž Supreme. Vyprala jsem v ní několik praček prádla. Prádlo vonělo po vyprání velmi intenzivně a příjemně. A stejně příjemně vonělo i po uschnutí, žehlení a uložení do skříní. Tuto aviváž určitě pořídím znovu. Jako jedinou nevýhodu beru to, že je v poměrně malém balení.

Nejméně mě vůní oslovila aviváž Sensitive, avšak po vyprání jsem byla příjemně překvapená, jak krásně prádlo po vyprání vonělo. Lehká a příjemná vůně. Po doschnutí prádla a vyžehlení byla dle mého názoru vůně téměř neznatelná, což určitě není na škodu, protože je určena pro miminka a pro děti, a ty žádnou intenzivní vůni nepotřebují, voní krásně samy od sebe. Po použití této aviváže se prádlo krásně žehlilo.

Všechny aviváže jsem testovala při použití klasického pracího prášku. Vonné perličky jsem znala už z dřívějška. Krásně a na dlouho provoní prádlo, a jejich vůně se mě osobně nejvíce líbí po použití kapslí na praní. Vonné perličky vždy používám pro intenzivnější vůni. Po mých zkušenostech je přidávám do praní společně s aviváží. Při použití pracího prášku a perliček bylo prádlo poměrně tuhé a hůře se žehlilo. Jakmile jsem použila prací prášek, trochu perliček a aviváž, prádlo bylo krásně měkké a velmi dlouho a intenzivně vonělo. 

Naším osobním domácím vítězem se stává aviváž Supreme a budu ji používat a kupovat nadále.

Tímto velmi děkuji za umožnění testování těchto produktů a produkty značky Silan budu kupovat i nadále.

#test_silan #recenze

Začni psát komentář...

Odešli